Mitä on Peikko Spirit?

June, 26, 2020

Peikko Spirit on turvallinen ja kansainvälinen työympäristö, joka koostuu yli 300:sta osaavasta ja motivoituneesta ihmisestä Suomessa - maailmanlaajuisesti meitä peikkolaisia on yhteensä yli 1 800.

Matala hierarkia on meille tärkeä asia ja arvostamme sen ansiosta syntyvää vuorovaikutusta. Voimme ottaa haasteita nopeasti vastaan ja reagoida niihin. Ratkaisut syntyvät usein yhteisen työn ja ajattelun tuloksena – yhdessä, matalasti ja tehokkaasti.

Peikon työntekijöitä Deltapalkkitehtaalla


Tuotteemme ovat ”kovaa rautaa”, ja se pitääkin meidät toinen toistamme auttavina ja toistemme työtä tukevina sekä arvostavina kumppaneina. Pidämme tärkeänä sitä, että voimme toimia joustavasti kaikissa olosuhteissa. Viestimme suoraan ilman välikäsiä; sinä minulle ja minä sinulle. Kiitokset ja kehut jaetaan porukassa.

Peikko liitososatehdas keräily


Vaikka olemme vahvoja, olemme myös valmiita muutokseen. Kehitämme toimintaamme ja organisaatiotamme jatkuvasti. Näin luomme hyvää spirittiä, jonka avulla voimme kehittyä edelleen kohti tulevaisuuden tarpeita. Rakennamme sinulle uusia ratkaisuja turvallisemmin, tehokkaammin ja nopeammin.

Peikko Spirit on kuin uniikki liitospalkki. Se kestää, tukee ja sitoo meidät yli 1 800 peikkolaista yhteen.

LUE LISÄÄ:
Mikä tekee Peikolla työskentelystä erityistä?
Työturvallisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä Peikolla 

Minna Lähteenmäki

Henkilöstöpäällikkö

Peikko Finland Oy

1 Comment Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
Trond Skreosen – July, 24, 2020
Mahtava juttu! Tästä voi ottaa hyvin oppia. Kiitos Heikki linkistä :-)

T. Trond