ATLANT® ja ATLANT® Strong

Enemmän arkkitehtonista joustavuutta ATLANT®-liittopilareilla

ATLANT®-liittopilariperhe mahdollistaa rakentamisen joustavuuden, arkkitehtonisen vapauden ja maksimoi käytettävissä olevan tilan rakennuksen asukkaille ja käyttäjille. Hoikkien ATLANT®-pilareiden ansiosta rakennuksiin saadaan enemmän vapaata lattiapinta-alaa, ja tiloista tulee valoisempia, kun näkymät niin sisä- kuin ulkopuolelle paranevat.

 

ATLANT®-tuoteperhe koostuu kahdesta tuotteesta:

 • Vahvat, mutta hoikat ATLANT®-pilarit
 • Lähes näkymättömät ja vahvemmat ATLANT® Strong-pilarit

ATLANT®-liittopilareiden hyödyt:

 • Hoikemmat kuin muut vastaavan kapasiteetin pilarit.

 • Vahvat pilarit, joiden avulla voidaan säilyttää sama poikkileikkauksen koko kaikissa kerroksissa.

 • Integroitu palosuojaus.

 • Nopea ja helppo asennus.

 • Arkkitehtoninen vapaus ja enemmän avointa tilaa.

 • Sopii yhteen erilaisten palkkijärjestelmien sekä laattatyyppien kanssa (ontelo-, paikallavalu-, puu- sekä hybridi-/liittolaatta).

 • Optimoitu suunnittelu sekä asiantunteva tekninen tuki.

 • Eurokoodi 4 mukainen mitoitus sekä tuotehyväksynnät.

 • Sertifioitu tuotanto Peikon omilla tehtailla.

ATLANT®

ATLANT®-pilareiden hoikkuus, suuri kuormankesto ja integroitu palosuojaus tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun moniin käyttötarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää erityyppisissä rakennuksissa sekä yksittäisinä että monikerroksisina pilareina niin sisä- kuin ulkotiloissa.

ATLANT®-liittopilarit mahdollistavat arkkitehtonisen joustavuuden yhdistettynä kustannustehokkuuteen ja nopeaan rungon pystyttämiseen.

ATLANT® Strong

Lähes näkymättömät ATLANT® Strong -pilarit ovat poikkeuksellisen hoikkia verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Pilareita ei tarvitse palosuojata erikseen.

ATLANT® Strongia voidaan projektikohtaisesti käyttää rakenteessa joko ainoana pilarityyppinä tai yhdistettynä muihin ATLANT®-pilareihin.

ATLANT®-perheen pilareiden yhdistelmä on oiva vaihtoehto, joka minimoi erilaisten poikkileikkausten määrän eri kerroksissa ja kuormitusalueilla. Lisäksi se mahdollistaa kustannustehokkaan runkoratkaisun, jossa arkkitehtoninen vapaus on maksimoitu.

Saatavuus ja suunnittelu

Peikon ATLANT® Strong -pilarit, koostuvat teräsputkesta, betonista ja umpinaisesta teräsytimestä. Suunnittelu on Eurokoodien mukainen ja laskentatapa on kalibroitu täyden mittakaavan kuormituskokeista saaduilla tuloksilla.

Asiakkaan tarpeen mukaisesti toimitamme ATLANT®-tuoteperheen pilarit joko valmiiksi valettuina tai ne voidaan myös betonoida työmaalla.

Suunnittelupalvelu ja tekninen tuki

Peikon kokeneet insinöörit ja rakentamisen asiantuntijat ovat aina käytettävissäsi, kun tarvitset sparrausta parhaan runkoratkaisun valinnassa.

Ota yhteyttä

Juuso Salonen

Juuso Salonen

Liiketoimintapäällikkö, DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3451
[email protected]

Esa Hynninen

Esa Hynninen

Myyntipäällikkö

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3444
[email protected]

Iida Syrjäkylä

Iida Syrjäkylä

Myynnin asiantuntija

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3696
[email protected]