DELTABEAM® Frame -runkojärjestelmä – Yleistä

Säästä aikaa ja vaivaa hankkimalla koko runko Peikolta

Rakennuksen rungon eri osat on perinteisesti hankittu eri toimittajilta, jolloin rakennesuunnittelija ja rakennusliike ovat olleet vastuussa runkokomponenttien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja niiden yhteensopivuudesta. Sama pätee hankkeen aikataulussa pysymiseen ja oikea-aikaisiin toimituksiin.

Kun hankit koko rungon yhdeltä toimittajalta, projektin hallinta helpottuu merkittävästi ja samalla päätöksellä varmistat rungon osien oikea-aikaiset toimitukset.

DELTABEAM® Frame -ratkaisumme sopii kaikenlaisiin rakennuksiin, sillä se yhdistää DELTABEAM®-liittopalkin edut yhdessä liittopilareiden kanssa. Tiesithän, että DELTABEAM® Frame soveltuu kohteisiin, joille haetaan BREEAM- tai LEED-sertifikaattia.

Tuottavampi investointi

Käyttämällä DELTABEAM® Framea, saat rakennukseen enemmän lattiapinta-alaa pienemmällä hiilijalanjäljellä.

DELTABEAM® Frame optimoi käytettävissä olevan tilan kahdella tavalla. Välipohjat ovat tavanomaista ohuempia, mikä mahdollistaa suuremman huonekorkeuden tai useamman kerroksen rakentamisen samalla korkeudella. Liittopilarit vievät hyvin vähän tilaa, jolloin saat enemmän lattiapinta-alaa myytäväksi tai vuokrattavaksi.

Näin DELTABEAM® Frame-rakenne toimii

Rakenteellinen järjestelmä perustuu nivelellisiin liitoksiin. Rakenteen jäykistämisestä huolehditaan erillisellä rakenteella, kuten jäykistävillä seinillä/kuiluilla tai vinojäykisteillä.

Runko voidaan muodostaa monikerroksisista pilareista ja yksiaukkoisista palkeista tai yksikerroksisista pilareista ja jatkuvista palkeista taikka näiden yhdistelmästä.

Jatkuvat palkit ja yksikerroksiset pilariratkaisut soveltuvat parhaiten pitkille palkkien jänneväleille. Tämän järjestelmän avulla on myös helpompi muodostaa välipohjan ulokkeita.

Jatkuvat pilarit ja yksiaukkoiset palkit mahdollistavat nopean rungon pystytyksen. Ne sopivat parhaiten monikerroksisiin rakennuksiin, joissa on suorakaiteen muotoiset ruudukot, missä palkin jänneväli on lyhyempi ja laatan jänneväli pidempi. Pilarit voidaan valmistaa kolmen kerroksen korkuisina elementteinä.

DELTABEAM® Frame käytännössä

Katso DELTABEAM® Frame -videomme niin näet, kuinka nopea ja helppo rakennusprojektisi voi olla. Kaikki projektin vaiheet sujuvat vaivattomasti aina ratkaisun optimoinnista suunnitteluun, valmistukseen ja työmaa-asennukseen saakka.

Katso video YouTubesta

DELTABEAM® Framen hyödyt

  • Yksi toimittaja koko rungolle
  • Räätälöity ratkaisu
  • Sujuva suunnitteluprosessi
  • Kevyet komponentit, jotka on helppo kuljettaa ja nopea asentaa
  • Standardoidut liitosdetaljit
  • Rungon osat ovat CE-merkittyjä EN 1090‑1 mukaisesti
  • Rakenteen palonkesto luokkaan R180 asti ilman erillistä palosuojausta

Ota yhteyttä

Juuso Salonen

Juuso Salonen

Liiketoimintapäällikkö, DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3451
[email protected]

Esa Hynninen

Esa Hynninen

Myyntipäällikkö

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3444
[email protected]

Iida Syrjäkylä

Iida Syrjäkylä

Myynnin asiantuntija

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3696
[email protected]