DELTABEAM®-rakenteiden kosteudenhallinta

Varmista rakenteen kosteustekninen toimivuus

DELTABEAM®-liittopalkki erilaisissa rakenteissa

Peikko on tehnyt pitkäjänteistä tutkimustyötä DELTABEAM®-liittopalkin vaikutuksesta erilaisten rakenteiden kosteudenhallintaan. Tälle sivulle on koottu kaikki merkittävimmät julkaisut sekä online-työkalu liittopalkkirakenteiden kosteudenhallinnan suunnittelun ja toteutuksen tueksi.

Olemme asiakaslähtöisiä ja pyrimme olemaan parempia joka päivä. Haluamme helpottaa asiakkaitamme rakennuksen kosteudenhallinnan suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Työmaaolosuhteet ovat usein kosteudenhallinnan kannalta haastavia. On tärkeää, että hankkeen kaikilla osapuolilla on riittävä ymmärrys valitun rakenteen kosteusteknisestä toimivuudesta.

Materiaalit ja suunnitteluohjelma on tarkoitettu käytännön tueksi kaikille rakennushankkeiden osapuolille, kuten asentajille, rakennesuunnittelijoille, rakennuttajille, työpäälliköille ja vastaaville mestareille.

Arvioi rakenteen kosteustekninen toimivuus online-työkalulla

Valitse rakenteesi kantava laatta, DELTABEAM®-palkin profiili sekä pintamateriaali. Ohjelma muodostaa raportin, jossa on arvioitu rakenteen kosteustekniseen toimivuuteen vaikuttavat seikat. Lisäksi saat ohjeet työmaalla tapahtuviin kosteusmittauksiin.

Tee arvio omasta rakenteesta >

Katso video: Näin onnistut kosteudenhallinnassa

Jos jokin asia mietityttää, ota meihin yhteyttä!

Juuso Salonen

Juuso Salonen

Liiketoimintapäällikkö, DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3451
[email protected]