Hybridiratkaisut - parhaat tulokset | Yleistä

Hybridirakentaminen Peikon tapaan

Peikon resepti hybridirakentamiselle on yhdistää tehokkaasti eri materiaaleja, komponentteja sekä runkoratkaisuja. Niistä syntyy paras lopputulos, joka nopeuttaa rakentamista, parantaa turvallisuutta ja lisää vastuullisuutta. Eri materiaalien parhailla yhdistelmillä jopa kunnianhimoisimmat suunnitelmat voidaan toteuttaa ilman kompromisseja.

Parempi tulevaisuus hybridiekosysteemissä

Alamme edelläkävijänä ponnistelemme jatkuvasti löytääksemme ratkaisuja tulevaisuuden tarpeisiin. Uskomme, että yhdistämällä eri rakennusmateriaaleja, komponentteja ja runkoratkaisuja on mahdollista optimoida rakennuksen kestävyyttä ja minimoida ympäristövaikutuksia. Hybridiratkaisujen suosion kasvaessa tavoittelemme ekosysteemin luomista, jossa tuotteet tukevat toisiaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue lisää

Joustavuutta DELTABEAM®-ratkaisulla

DELTABEAM®-matalavälipohjaratkaisulla on helppo saavuttaa optimaalinen lopputulos, sillä se on yhteensopiva erilaisten laattojen ja pilareiden kanssa. Se mahdollistaa ekologisen puun käytön yhdessä vahvimpien materiaalien, eli teräksen ja betonin kanssa. DELTABEAM® on avain myös muuntojoustavien tilojen, pitkien jännevälien sekä arkkitehtonisesti haastavien muotojen toteuttamisessa. Siinä on myös integroitu palosuojaus ja se mahdollistaa helpot LVIS-asennukset.

Suunnittelun ja rakentamisen uusi normaali

DELTABEAM®-ratkaisu on joustava ja se räätälöidään aina vastaamaan projektin tarpeita. Se mahdollistaa hoikempien rakenteiden suunnittelun ja rakentamisen, mikä säästää sekä materiaalikäyttöä että kustannuksia. Uusi normaali syntyy yhdistämällä puun lämpö ja tunnelma DELTABEAM®-matalavälipohjan teräkseen ja betoniin. Lopputuloksena on avoimet tilat, joiden suunnittelussa ja muotoilussa ei tarvitse tinkiä lopputuloksesta!

Lue lisää

Hybridin hyödyt koko rakentamisen ketjulle

Kun valitset hybridiprojektiisi DELTABEAM®-matalavälipohjaratkaisun, saat paljon hyötyjä. Arkkitehti ja rakennesuunnittelija voivat nauttia yhteensopivista hybridiratkaisuista, jotka mahdollistavat ainutlaatuisten ja tarkkojen suunnitelmien laatimisen vaivattomasti. Huolellisesti suunnitellut vakioliitokset tekevät suunnittelijan työstä helpompaa ja tehokkaampaa. Peikon suunnittelutyökalut sekä tekninen tuki varmistavat, että lopputulos on yhtä luotettava kuin se on suunniteltu.

Lue lisää

Saumattomat liitokset tehokkaaseen rakentamiseen

Rakennusliikkeelle tärkeää ovat saumattomat hybridiliitokset, joiden asennus on niin tehokasta kuin suinkin mahdollista. Peikon standardoidut liitokset sopivat yhteen saumattomasti, mikä tekee asennustyöstä turvallisempaa ja nopeampaa.

Investoreille luotettavat ja laadukkaat liitokset merkitsevät rakentamisen tehokkuutta, korkeampaa pääoman tuottoa sekä säästöjä rakennuksen elinkaaren aikana. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, loppukäyttäjät saavat nauttia rakennuksen avoimista tilaratkaisuista, joissa tunnelma ja turvallisuus kohtaavat laadun.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Juuso Salonen

Juuso Salonen

Liiketoimintapäällikkö, DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3451
[email protected]

Tuomas Harmaala

Tuomas Harmaala

Liiketoimintapäällikkö, suunnittelijat

Mobiili 050 476 3756
[email protected]