BESISTA®-veto- ja puristustankojärjestelmä

BESISTA®-veto- ja -puristustankojärjestelmä rakenteiden tyylikkääseen ja tehokkaaseen jäykistämiseen

Peikon BESISTA®-veto- ja puristustankojärjestelmä asettaa standardin rakennusten ja kuormaa kantavien rakenteiden esteettiselle ja tehokkaalle jäykistämiselle.

Palkittu BESISTA®-vetotankojärjestelmä auttaa arkkitehtejä, rakennesuunnittelijoita ja rakentajia luomaan näyttäviä ja moderneja tiloja korkean profiilin kohteissa. 

CE-merkitty ja ETA-hyväksytty

BESISTA® on vahva ja kevytrakenteinen ja sillä on keskiarvoa paremmat varmuuskertoimet. Se on suunniteltu näyttämään hyvältä niin kokonaisuutena kuin pienimmissäkin yksityiskohdissa. BESISTA® viimeistelee rakennuksen ulkonäön tyylillä.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi lasitetut aulat, katot, verhoilut ja julkisivut. Tällaisia rakenteita esiintyy mm. lentokentillä, matkakeskuksissa, ostoskeskuksissa, erilaisissa näyttelytiloissa ja riippusilloissa.

BESISTA® on ETA-hyväksytty, CE-merkitty ja tyyppitestattu. Sen valmistusprosessi on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi ja resursseja säästäväksi. Korkea tekninen laatu ja suorituskyky tekevät siitä kestävän ja vastuullisen ratkaisun.

Laaja kokovalikoima

BESISTA®-järjestelmä on patentoitu ja kokovalikoima on alan laajin. Valikoimaan sisältyvät vetotangot, tankoankkurit, tapit ja lukitusrenkaat, suojaholkit ja jatkoholkit, pyöreät levyt, kulma- ja risteysankkurit sekä liittimet. Tankojen pituudet jatkuvat 15 metriin saakka ja niissä on erittäin pitkät säätöpituudet.

Kaikki järjestelmän osat, tankojen kierteet mukaan lukien, toimitetaan yleensä kuumasinkittyinä, mikä varmistaa pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan.

Dokumentaatio

Peikon BESISTA®-veto- ja -puristustankojärjestelmä asettaa riman korkealle rakennusten ja muiden kuormaa kantavien rakenteiden tyylikkäälle jäykistämiselle. Yksityiskohtainen estetiikka sekä patentoidut turvallisuus- ja asennusominaisuudet tukevat BESISTA®-järjestelmän valintaa liitoksiin, joissa design ja toiminnallisuus ovat sopusoinnussa keskenään.

Katso lisätietoja esitteestä

Ota yhteyttä

Topi Laiho

Topi Laiho

Liiketoimintapäällikkö

Rakennusliikkeet

Mobiili 040 776 2503
[email protected]

Tuomas Harmaala

Tuomas Harmaala

Liiketoimintapäällikkö, suunnittelijat

Mobiili 050 476 3756
[email protected]