Luja perusta ja pitävät liitokset infra­rakentamiseen - Yleiskuvaus

Peikon betoniliitokset, liittorakenteet ja muut rakentamisen ratkaisut tehostavat rakennusprosessia. Meillä on useita kustannustehokkaita ratkaisuja infrarakentamiseen. 

Peikon tuotteilla lisää tehokkuutta infrarakentamiseen

Monet Peikon perinteisessä rakentamisessa käytettävät tuotteet soveltuvat suoraan käytettäviksi myös infrahankkeissa. Kaikki tuotteemme on suunniteltu tehostamaan rakentamisprosessia ja tekemään siitä turvallisempaa. Tutustu infrarakentamisen tuotteisiimme tarkemmin infrarakentamisen Tuotteet-välilehdellä.

Meiltä saat myös osaavan teknisen tuen käyttöösi optimaalisen ratkaisun löytämiseksi. Tekninen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Toimitusvarmuutemme on huipputasoa

Ei ole montaa isoa rakennushanketta, jossa emme olisi olleet mukana tavalla tai toisella. Peikon teräksisiä betoniliitoksia, liittopalkkeja ja muita ratkaisuja käyttävät niin elementtien valmistajat, rakentajat, rakennuttajat kuin suunnittelijat ja arkkitehditkin.

Meillä on tarjota kaikkia osapuolia hyödyttäviä ratkaisuja myös infrarakentamiseen. Monet infrapuolen tuotteet eivät itse asiassa poikkea kovin paljoa elementtirakentamisen osista.

Meiltä saa hyvän palvelun sekä testatut ja standardoidut tuotteet. Toimitusvarmuutemme on huipputasoa – parhaimmillaan tänään tilaamalla saa osat huomenna työmaalle. Meillä on osaamista ja iso potentiaali, jota voimme tarjota koko ajan kasvavaan infrarakentamiseen.

Haluatko tietää tarkemmin mitä ja miten meillä tehdään? Katso videomme!