DELTABEAM®-liittopalkki — Matala välipohjaratkaisu sisäänrakennetulla palonsuojauksella

DELTABEAM® on matalien välipohjarakenteiden liittopalkkijärjestelmä kaikenlaisiin monikerroksisiin rakennuksiin. Se mahdollistaa joustavat pohjaratkaisut rakennuksen koko elinkaaren ajan sekä vaivattomat LVI-asennukset.

DELTABEAM® yhdistää teräksen ja betonin vahvat puolet. Se on tehokas ja edullinen järjestelmä monille erilaisille laattatyypeille.

DELTABEAM® on suunniteltu käytettäväksi rakenteellisena elementtinä kaikkien seuraavien yleisten betonilaattatyyppien kanssa: ontelolaatat, kuorilaatat, liittoprofiilipelti ja paikalla valetut betonilaatat. 

DELTABEAM®:n paloluokitus voi olla jopa R180 ilman lisäsuojausta.

Mallivaihtoehdot

DELTABEAM® tekniset tiedot

DELTABEAM® on suunniteltu käytettäväksi rakenteellisena elementtinä kaikkien seuraavien yleisten betonilaattatyyppien kanssa: ontelolaatat, kuorilaatat, liittoprofiilipelti ja paikalla valetut betonilaatat. 

DELTABEAMin® paloluokitus voi olla jopa R180 ilman lisäsuojausta.

Mitat

Valmistustoleranssit:

Pituus L± 5 mm
Leveys B± 5 mm
Korkeus h± 3 mm 
Sivuttaiskäyryys fp≤ L / 650 (mitataan leuan ja uuman kulmasta)
Kaarevuus fn ± L / 650 (tarkoitettuun esikorotukseen nähden)
Reikien koko ja sijainti± 5 mm
Tartuntojen sijainti± 5 mm
Lisaosien (leuankorotukset, muottipellit, liitososat) sijainti± 5 mm

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

DELTABEAM®-matalavälipohjarakenne puurakenteella

DELTABEAM® Composite Beam mahdollistaa uusiutuvan ja ekologisen materiaalin, puun, yhdistämisen kahteen vahvimpaan materiaaliin, teräkseen ja betoniin. DELTABEAM® on erinomainen ratkaisu ohuen lattiarakenteen luomiseen puulevyillä, mikä ei yleensä ole mahdollista perinteisissä puurakenteissa pitkillä jänteillä. Tyypillisesti DELTABEAM® puukomposiittiratkaisu vähentää lattian kokonaispaksuutta 10-30 prosenttia.

Mitat

* vakiomitta, ellei asiakas toisin määrittele (oltava vähintään 20 mm).
** c/c uumareikien jako on aina 300 mm.

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia