PCs®-konsoli — Piilokonsolijärjestelmä palkkien kannattamiseen

PCs®-konsoli koostuu pilariin asennettavasta pilariosasta, joka mahdollistaa suorat elementtimuotit ja pulteilla kiinnitettävästä säädettävästä ulokkeesta. PCs®-konsolijärjestelmän avulla saavutetaan maksimaalinen kerroskorkeus ja siistit palkkien ja pilarien väliset liitokset.

PCs®-piilokonsoleita käytetään teräspalkkien, teräsbetonipalkkien (esimerkiksi Peikon DELTABEAM®-liittopalkkien), raudoitettujen teräsbetonipalkkien ja seinäelementtien pystytukena. PCs®-piilokonsoliin kuuluu konsolilevy, joka kiinnitetään pulteilla pilarissa olevaan teräslevyyn. Pilarilevy valetaan pilariin pääraudoituksen kanssa ja konsolilevy kiinnitetään pilariin vasta kun muotti on irrotettu. Järjestelmän avulla pilareihin voidaan kiinnittää pilarin läpimitan sallima määrä palkkeja.

PCs®-konsoli mitoitetaan siten, että pilarilevyä vastaavan konsoliosan paikkaa voidaan säätää. Kun konsolilevy on kiinnitetty pulteilla pilarilevyyn, PCs®-konsoli on valmis käytettäväksi ilman kiilausta tai hitsausta.

Vakiotyyppiset PCs®-mallit on suunniteltu kestämään enintään 1 500 kN:n pystykuormia. Pystysuuntaisten voimien kestävyys voidaan taata käytettäessä PCs®-konsolia teräs-, liitto- ja betonipalkkien kannattamiseen. PCs®-konsoli takaa teräs- ja liittopalkkien asennuksessa myös vääntövoimien kestävyyden.

Mallivaihtoehdot

PCs®

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

PCs® UP

PCs® UP -konsolia voidaan käyttää yksikerrospilarin yläpäässä ja monikerrospilarin ylimmissä kerroksissa.

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.