DELTABEAM SELECT – monimuotoista suunnittelua helposti

June, 18, 2018

Uusi projektisi on aloitusvaiheessa. Mikä juuri nyt aiheuttaa eniten harmaita hiuksia? Anna kun arvaan; liian tiukan aikataulun aiheuttama paine kiristää pinnaa. Joskus tarjolla on liikaa runkoratkaisuja, etkä ole saanut riittäviä lähtötietoja. Toisinaan arkkitehdin poikkeukselliset mielihalut aiheuttavat lisätyötä. Kuulostaako tutulta?

Auttaaksemme sinua näissä ei-toivotuissa mutta kovin yleisissä tilanteissa, olemme julkaisseet uuden Peikko Designer® DELTABEAM SELECTin. Se on tutun suunnittelutyökalumme Peikko Designerin® uusi moduuli, joka tehostaa DELTABEAM®-välipohjajärjestelmien suunnittelua, sekä korvaa aiemman DELTABEAM®-esivalintaohjelmiston.

DELTABEAM SELECTin avulla voit selvittää:

  • Soveltuuko DELTABEAM®-välipohjajärjestelmä hankkeeseeni?
  • Kuinka matalia välipohjia voin käyttää?
  • Mikä on juuri tässä tapauksessa sopivin DELTABEAM®-profiili?

 

Unelmien rakennesuunnitelma vain muutaman klikkauksen päässä

Saatat miettiä pitääkö sinun rekisteröityä. Kyllä vain, mutta mikäli jo olet Peikko Designer®-käyttäjä, voit käyttää samaa tunnusta ja salasanaa myös DELTABEAM SELECTissä. Näin voit tallettaa projektisi sekä tulostaa töitäsi – hyödyllinen ominaisuus kun haluat esitellä aikaansaannoksiasi työtovereille, hankekehittäjille, arkkitehdeille tai viranomaisille. Luonnollisesti tarjoamme tämän käyttöösi maksutta – sinulta ei veloiteta rekisteröitymismaksua eikä kuukausimaksuja.  

Koska DELTABEAM SELECT on online-työkalu, sinulla on aina päivitetty versio, joka ei vaadi asennusta. Syötä työkaluun muutamia arvoja, ja ohjelma tekee muun työn puolestasi. Saat kolme DELTABEAM®-profiiliehdotusta, joista voit valita projektiisi sopivimman. Yksinkertaista, eikö vain?

 

Käypä testaamassa DELTABEAM SELECT – se on juuri niin yksinkertaista kuin miltä saimme sen kuulostamaan.

 

Suunnittelu DELTABEAM SELECTilla alkaa tästä!

Anne Rissanen

At the time of writing, Anne Rissanen (M.Sc in Civil Engineering) was responsible of Peikko's Design Tools as R&D Manager. She has started at Peikko in 2012, and previously also worked in technical support at Peikko. Before her career at Peikko, she has worked on structural design and product certification in several companies in Finland (e.g. Ramboll, Ruukki Construction).

Comments Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
No comments yet
Takaisin artikkeleihin