DELTABEAM SELECT – monimuotoista suunnittelua helposti

Kirjoittaja Anne Rissanen

June, 18, 2018

Uusi projektisi on aloitusvaiheessa. Mikä juuri nyt aiheuttaa eniten harmaita hiuksia? Anna kun arvaan; liian tiukan aikataulun aiheuttama paine kiristää pinnaa. Joskus tarjolla on liikaa runkoratkaisuja, etkä ole saanut riittäviä lähtötietoja. Toisinaan arkkitehdin poikkeukselliset mielihalut aiheuttavat lisätyötä. Kuulostaako tutulta?

Auttaaksemme sinua näissä ei-toivotuissa mutta kovin yleisissä tilanteissa, olemme julkaisseet uuden Peikko Designer® DELTABEAM SELECTin. Se on tutun suunnittelutyökalumme Peikko Designerin® uusi moduuli, joka tehostaa DELTABEAM®-välipohjajärjestelmien suunnittelua, sekä korvaa aiemman DELTABEAM®-esivalintaohjelmiston.

DELTABEAM SELECTin avulla voit selvittää:

  • Soveltuuko DELTABEAM®-välipohjajärjestelmä hankkeeseeni?
  • Kuinka matalia välipohjia voin käyttää?
  • Mikä on juuri tässä tapauksessa sopivin DELTABEAM®-profiili?

 

Unelmien rakennesuunnitelma vain muutaman klikkauksen päässä

Saatat miettiä pitääkö sinun rekisteröityä. Kyllä vain, mutta mikäli jo olet Peikko Designer®-käyttäjä, voit käyttää samaa tunnusta ja salasanaa myös DELTABEAM SELECTissä. Näin voit tallettaa projektisi sekä tulostaa töitäsi – hyödyllinen ominaisuus kun haluat esitellä aikaansaannoksiasi työtovereille, hankekehittäjille, arkkitehdeille tai viranomaisille. Luonnollisesti tarjoamme tämän käyttöösi maksutta – sinulta ei veloiteta rekisteröitymismaksua eikä kuukausimaksuja.  

Koska DELTABEAM SELECT on online-työkalu, sinulla on aina päivitetty versio, joka ei vaadi asennusta. Syötä työkaluun muutamia arvoja, ja ohjelma tekee muun työn puolestasi. Saat kolme DELTABEAM®-profiiliehdotusta, joista voit valita projektiisi sopivimman. Yksinkertaista, eikö vain?

 

Käypä testaamassa DELTABEAM SELECT – se on juuri niin yksinkertaista kuin miltä saimme sen kuulostamaan.

 

Suunnittelu DELTABEAM SELECTilla alkaa tästä!

null null

Share