PPM®-ankkurointipultti — Pulttiliitokset suurille kuormille

Korkealujuusteräksestä valmistettuja PPM®-ankkurointipultteja käytetään vaativissa kohteissa konekiinnityksiin tai ankkuroitaessa betoni- ja teräsrakenteita betoniperustuksiin. PPM®-tuotevalikoiman ankkurointipultit soveltuvat suurille kuormille.

PPM®-korkealujuusteräspultit siirtävät veto-, puristus- ja leikkausrasituksen teräsbetonirakenteeseen. Korkealujuusteräksestä valmistettuja PPM®-ankkurointipultteja käytetään PEC®-pilarikenkien ja SUMO®-seinäkenkien kanssa. Ne sopivat myös teräspilarien liitoksiin ja konekiinnityksiin.

Saatavana on kahdentyyppisiä PPM®-ankkurointipultteja: pitkät pultit (tyyppi P) jatkoksiin ja tyssäpäiset lyhyet pultit (tyyppi L) ankkurointiin.

Pitkissä ankkurointipulteissa puristus- ja vetovoimat siirtyvät pultin harjatangon tartunnan kautta ja lyhyissä ankkurointipulteissa harjatangon tartunnan lisäksi tyssätyn ankkurointipään kautta. PPL-asennussapluunat helpottavat ankkurointipulttien tarkkaa asennusta valukappaleisiin ja perustuksiin.

Mallivaihtoehdot

PPM®-ankkurointipultti

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

Pintakäsittelyvaihtoehdot

Ankkurointipultteja on saatavana erilaisilla vaihtoehtoisilla pintakäsittelyillä. Vakiopintakäsittelyt on esitelty tarkemmin alla. Myös sähkösinkitys on mahdollinen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pultteja voi tiedustella erikoistilauksena.

Vakiopintakäsittelyt

ECO-sinkitys

ECO-sinkitys on kustannustehokas ja ympäristöä säästävä pintakäsittely joka voidaan tehdä tarpeen mukaan koko pulttiin tai vaan osaan pulttia. Pinnoitustapa on terminen ruiskusinkitys (EN ISO 2063 mukaisesti). Pinnoitus on soveltuva kaikille Peikon ankkurointipulteille. Sinkkipinnoitteen paikallinen vähimmäiskerrospaksuus ankkuripulteilla on 100 μm, jolla saavutetaan standardin EN ISO 9223:2012 mukainen rasitusluokka C3 joka vastaa 50 vuoden käyttöikää kaupunkiympäristössä.

Tilatessa ECO-sinkittyjä ankkurointipultteja lisää merkintä -ECO pultin nimen perään: HPM®24P-ECO

Lue lisää ECO-sinkityksestä

Kuumasinkitys

Kuumasinkityksessä (EN ISO 1461 mukaisesti) ankkurointipultit upotetaan kokonaan sulaan sinkitysaineeseen. Kuumasinkitys on saatavana HPM®- ja PPM®-ankkurointipultteihin. Sinkityksen minimipaksuus on  55 µm jolla saavutetaan standardin EN ISO 9223:2012 mukainen rasitusluokka C3.

Tilatessa kuumasinkittyjä ankkurointipultteja lisää merkintä -HDG pultin nimen perään: PPM®30L-HDG

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.