BOLDA®-pilarikenkä — Kompakti pilarikenkä raskaille kuormille

BOLDA® on uuden sukupolven kompakti ja kestävä pilarikenkä. Se on maailman ainoa ETA-arvioinnin omaava, ja sen perusteella CE-merkitty, suuren kuormituskestävyyden pilarikenkä. 

BOLDA®-pilarikengissä yhdistyvät kestävyys sekä kompakti koko. Niiden ansiosta BOLDA® on helppo käsitellä ja asentaa. Hyvän suunnittelun ansiosta BOLDA®-pilarikenkä mahdollistaa 24% pienemmät poikkileikkaukset verrattuna PEC®-pilarikenkään. Pienempien poikkileikkausmittojen ansiosta materiaalikulutus on vähäisempää ja rakennuksen tilankäyttö parempaa. 

ETA-arviointi perustuu laajaan testaukseen, jossa varmistetaan taivutuskestävyys, jäykkyys, leikkauskestävyys sekä palonkesto. BOLDA® on maailman ainoa ETA-arvioinnin omaava, suuren kuormituskestävyyden pilarikenkä. 

Voit suunnitella BOLDA®-pilariliitoksia Peikko Designer®-suunnitteluohjelman avulla. Ohjelma tarjoaa lisätietoa mm. asennusvaiheeseen, lopulliseen ja palotilanteeseen sekä lisävahvistukseen. 


BOLDA®

Mitat

Värikoodi on merkitty BOLDA®-pilarikengän pohjalevyn ulkopintaan.
Ankkurointitankojen jatkospituudet on määritetty betonin lujuusluokan C35/45 mukaan.

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.