SUMO®-seinäkenkä — Pulttiliitokset seinäelementeille

SUMO®-seinäkenkiä käytetään betonielementtiseinien välisiin jatkoliitoksiin. Ne mahdollistavat perusmuurien ja hissikuilujen rakentamisen betonielementeistä. Säätömahdollisuudet varmistavat suuren pystytystarkkuuden ja lopullisten rakenteiden laadukkuuden.

SUMO®-seinäkengät ovat seinäelementtien vetoliitoksia varten suunniteltuja liitososia. Seinäkenkiä käytetään esimerkiksi rakennusten jäykistävissä rakenteissa, kuten porraskäytävien seinissä ja hissikuiluissa. Kuormat siirtyvät seinistä perustuksiin tai muihin kantaviin rakenteisiin seinäkenkien, ankkurointipulttien ja seinäraudoituksen kautta. Järjestelmä muodostuu seinäkengistä ja ankkurointipulteista. Seinäkengät valetaan betonielementtiseiniin ja ankkurointipultit valetaan perustuksiin tai liitettäviin seiniin. Seinät pystytetään työmaalla asennuslevyjen päälle, säädetään oikeaan asentoon ja kiinnitetään ankkurointipultteihin muttereilla ja AL-aluslevyillä. Betonielementtiseinien liitokset viimeistellään valamalla seinän alla oleviin onteloihin ja saumoihin täyttövalu.

SUMO®-seinäkenkä

SUMO®-seinäkengät ovat kiinnitysosia, jotka on suunniteltu seinien kaltaisten betonielementtien vetoliitoksia varten. Seinäkenkiä käytetään esimerkiksi jäykistävissä rakenteissa, kuten porraskäytävien seinissä ja hissikuiluissa. Rasitukset siirretään seinistä perustuksiin tai muihin kantaviin rakenteisiin seinäkenkien, ankkurointipulttien ja seinän raudoituksen avulla. Kiinnityksessä käytetään muttereita ja erityisiä AL-aluslevyjä, jotka ruuvataan kiinni ankkurointipultteihin. Seinäkengät on merkitty väreillä siten, että niiden väri on sama kuin vastaavilla ankkurointipulteilla.

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.