RR-nostolukot

RR-nostolukkoja käytetään nostokoukun, nostoliinojen tai -ketjujen kytkemiseen RR-nostoankkureihin, jotka on valettu betonielementin sisään. RR-nostolukot on suunniteltu käytettäviksi kaikissa nostokulmissa.

RR-nostolukkoja voidaan käyttää rajoituksetta pitkien ja lyhyiden RR-nostoankkurien kanssa. RR-nostolukot kiinnitetään nostoa varten betonielementtiin upotettuihin RR-nostoankkureihin. Nostolukot ovat uudelleenkäytettäviä ja niillä on pitkä käyttöikä. Lukittujen RR-nostolukkojen sallittu nostokulma on 0°–45° ja niitä voidaan käyttää elementin nostamiseen pystyyn.

RR-C

RR-nostolukot on suunniteltu kaikentyyppisten betonielementtien nopeaan kiinnitykseen ja irrotukseen. RR-C-nostolukossa on metallirengas nostoraksien tai -koukkujen kiinnittämistä varten. RR-nostolukkoja voidaan käyttää kaikkien RR-nostoankkureiden kanssa kaikissa kuormituksen suunnissa.

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.