Pitkät RR-nostoankkurit

RR-nostoankkureissa eli reikärauta-nostoankkureissa on litteä teräksinen ankkuriosa johon nostolukko kiinnitetään. Pitkät RR-nostoankkurit on tarkoitettu kohteisiin, joiden ankkurointisyvyys on riittävä. Ne sopivat kaikentyyppisiin nostoihin.

Pitkät RR-nostoankkurit soveltuvat käytettäviksi ohuissa tai hyvin ohuissa elementeissä ja palkeissa, joiden ankkurointisyvyys on riittävä. RR-nostolukkojen kanssa käytettävät RR-nostoankkurit ankkuroidaan pysyvästi betonielementtiin. Betonielementtien sisään valettuja RR-nostoankkureita voidaan käyttää elementin nostoon, kun betoni on kovettunut.

Pitkissä RR-nostoankkureissa on CE-merkintä, ja ne täyttävät konedirektiivin 2006/42/EY määräykset. Vakiotyyppiset nostoankkurit toimitetaan mustina (pinnoittamattomina). Tilauksesta niitä on saatavana myös sinkittyinä. Betonin vähimmäispuristuslujuus kuormituksen aikana on 15 MPa.)

RRPr

RRPr pilarin nostoankkurit on tarkoitettu betonista valettujen pilarien nostoon. Ankkurointi pilariin tapahtuu RRPr:n omilla tartuntaharjoilla ja tuote on kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu.

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.