FATBAR®-ankkurointipultit tuulivoimalaperustuksiin — Suurille dynaamisille kuormille

FATBAR®-ankkurointijärjestelmä on suunniteltu käytettäväksi esijännitettynä ja kestämään suuria dynaamisia kuormia. FATBAR® -ankkurointipultteja voidaan käyttää tuulivoimaloiden perustuksissa ja vaativissa suunnittelusovelluksissa, joilta vaaditaan kestoa väsytyskuormia vastaan. FATBAR®-ankkurointipultit on jälkijännitetty suurta dynaamista rasitusta vastaan ja suojaavat siten perustuksia tai betonirakenteita halkeilulta ankarissakin olosuhteissa.

FATBAR® on ainutlaatuinen korkealujuuspultti jälkijännityssovelluksiin. Sen muotoilu mahdollistaa keston suurempia väsytyskuormia vastaan, mikä lisää perustusten tai betonirakenteiden elinikää. FATBARia® voidaan käyttää tartunnallisena, tartunnattomana tai rakenteen ulkopuolisena jänteenä.

FATBAR®-ankkurointipultit asennetaan luokan 10 DIN 6319 -aluslevyillä ja luokan 10 DIN 6330 B -muttereilla. Pulttien kierteet kylmävalssataan kierteittämällä erityisesti väsytyskuormitusta varten. Pultit ovat valmistettu EN 898-1 mukaisesti lujuusluokkaan 10.9.

FATBAR®-pultteja on saatavilla 11 900 mm:n pituuteen asti asiakkaan määrityksen mukaan.

FATBAR®-ankkurointipultit tuulivoimalaperustuksiin

Mitat

Huomaa: ankkurointilevyn mitat erikoissuunnitelman mukaan.

FATBAR®-pultit ovat saatavilla 11 900 mm:n pituuteen asti. Pulttien halkaisija on 36–98 mm.

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.