FATBAR®-ankkurointipultit tuulivoimalaperustuksiin

FATBAR®-ankkurointipultit tuulivoimalaperustuksiin ja muihin vaativiin käyttökohteisiin kestävät helposti ETAG 13 -testin mukaiset rasitukset. FATBAR®-ankkurointipultit jälkijännitetään suurta dynaamista jännitystä vastaan. Näin perustukset ovat suojassa halkeamiselta vaikeissakin olosuhteissa.

FATBAR® on Peikon uusi tuulivoimaloiden torneille tarkoitettu innovatiivinen ankkurointiteknologia. Sen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa suuremmat rasitukset, mikä pidentää tuulivoimalaperustusten käyttöikää.

FATBAR®-pultit ovat saatavilla 11 900 mm:n pituuteen asti eri hankkeiden tarpeiden mukaan. Pulttien halkaisija on 36–98 mm. FATBAR-pultit voidaan myös suojata ekologisesti korroosiolta ECO-sinkityksellä perustusten käyttöiän pidentämiseksi.

FATBAR®-ankkurointipultit asennetaan luokan 10 DIN 6319 -aluslevyillä ja luokan 10 DIN 6330 B -muttereilla. Pulttien kierteet kylmävalssataan kierteittämällä erityisesti väsytyskuormitusta varten. Pultit ovat valmistettu EN 898-1 mukaisesti lujuusluokkaan 10.9.