Mikä tekee Peikolla työskentelystä erityistä?

Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 2 000 henkilöä ympäri maailmaa. Asiakkaitamme palvelevat myyntitoimistot yli 30 maassa sekä sertifioidut tuotantolaitokset 12 maassa.


Meille Peikolla on tärkeää tehdä asiakkaidemme rakennusprosessista turvallisempi, nopeampi ja vastuullisempi. Olemme maailmanlaajuisesti johtava välipohjajärjestelmien ja elementti- sekä paikallisvalurakenteiden toimittaja. 

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti ja tarjoamme laadukkaita, turvallisia sekä innovatiivisia ratkaisuja.  Edistyksellisten ja testattujen ratkaisujen ja palvelujen säännöllinen kehittäminen on tärkeää Peikolle. Siksi tuotekehitysinvestointimme ovatkin suurimpia alallamme.

Mitä me teemme?

 • Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme rakennusprosessista turvallisempi, nopeampi ja vastuullisempi.
 • Peikolla on avoin ja ystävällinen ilmapiiri. Monikulttuurinen ympäristömme yhdistää parhaat käytännöt eri puolilta maailmaa.
 • Nopea päätöksentekoprosessimme sekä matala hierarkiamme tekevät meillä työskentelystä välitöntä ja mutkatonta. Kuuntelemme jokaisen työntekijämme ajatuksia ja ymmärrämme heidän työpanoksensa tärkeyden.
 • Kannustamme työntekijöitämme aloitteellisuuteen sekä pyrkimykseen kehittää toimintaamme jatkuvasti.
 • Olemme paikallisesti läsnä myyntitoimistojen sekä tuotantoyksiköiden muodossa yli 30 eri maassa. Tunnemme jokaisen markkinamme ja niiden tarpeet sekä puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä.

Mihin me uskomme?

Olemme pohjoismaisilla arvoilla varustettu yritys, jolle on sydämen asia kannustaa henkilöstöään edelläkävijyyteen. Arvomme ohjaavat tapaamme työskennellä - joka päivä!

Ylitämme asiakkaiden tarpeet

Ylitämme asiakkaiden tarpeet

Ylitämme asiakkaidemme tarpeet ja teemme aina parhaamme löytääksemme heille parhaat mahdolliset ratkaisut.

Kunnioitamme ja arvostamme toinen toisiamme

Kunnioitamme ja arvostamme toinen toisiamme

Keskinäinen kunnioitus ja arvostus luovat avoimen ja innostavan ilmapiirin. Ratkaisujemme ja henkilöstömme luotettavuus ovat avainasemassa. 

Pyrimme olemaan parempia joka päivä

Pyrimme olemaan parempia joka päivä

Meitä ajaa tarve ylittää asiakkaidemme odotukset ja tuottaa todellista lisäarvoa. Pyrimme siihen olemalla parempia joka päivä. 

Tavoittelemme kannattavaa kasvua

Tavoittelemme kannattavaa kasvua

Vain kannattavalla liiketoiminnalla on tulevaisuutta. Tavoitteemme on kasvaa kannattavasti kaikilla liiketoiminta-alueillamme tänään, huomenna ja myös tulevina vuosina.

Me peikkolaiset

Peikko työllistää 2 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Kolmannes henkilöstöstämme koostuu toimihenkilöistä ja kaksi kolmannesta tehdastyöntekijöistä. Joukkoomme kuuluu ihmisiä yli 40 eri kansallisuudesta. 

Peikon tekninen tuki ja myynnin tuki ovat erittäin ammattitaitoisia: ympäri maailmaa asiakkaitamme palvelee 10 tohtoritutkinnon suorittanutta sekä yli 170 insinööriä.

Savuton työpaikka on kaikkien etu

Peikko toimii aina vastuullisesti ja kohtelee työntekijöitään kunnioittavasti. Henkilöstön terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeää, ja yksi keino siihen on työpaikan savuttomuus. Savuttomuus vähentää mahdollisia passiivisen tupakoinnin aiheuttamia haittoja, kannustaa tupakoimattomuuteen sekä luo hyvinvointia arvostavan ympäristön.

Peikko on sitoutunut eettisesti kestävään liiketoimintaan. Peikon eettinen ohjeisto, Code of Conduct toimii tulevaisuutta koskevien päätösten pohjana. Eettisen ohjeiston perusteella työntekijämme ja sidosryhmät saavat tietoa yrityskulttuuristamme, liiketoimintakäytännöistämme ja lakien, standardien ja määräysten noudattamisesta kaikessa toiminnassamme.

Peikko Group numeroina

Perheomisteinen vuodesta
Perheomisteinen vuodesta

1965

Sertifioitu tuotanto
Sertifioitu tuotanto

12 maassa

Myyntitoimistot
Myyntitoimistot

33 maassa

Maailmanlaajuisesti yli
Maailmanlaajuisesti yli

2 000 työntekijää

Liikevaihto
Liikevaihto

262 miljoonaa euroa

peikko map

Mitä tarjoamme sinulle?

Urakehitys ja kansainväliset työpaikat

 • Tiedostamme, että yrityksen jatkuva menestys ja kehitys on mahdollista ainoastaan kun henkilöstö on motivoitunut ja sitoutunut yritykseen.

 • Meillä on hienoja ihmisiä töissä. Jotta voisimme parhaiten hyödyntää heidän osaamistaan sekä antaa heidän kehittyä urallaan, kannustamme heitä tarttumaan tarjoamiimme työmahdollisuuksiin - kansainvälisesti.

Koulutus ja osaamisen kehittäminen

 • Kaikki Peikolla aloittavat työntekijät käyvät läpi perehdytysohjelman, jonka avulla uudet työtehtävät on mutkatonta aloittaa. 

 • Työntekijöidemme jatkuva ammatillinen ja henkilökohtainen kasvu on meille tärkeää. Tarjoamme monenlaisia koulutus- ja kehitysohjelmia jokaisen tarpeiden mukaan.

Työsuhde-edut

 • Kaikki Peikon työntekijät ovat bonus- ja kannustinjärjestelmien piirissä.

 • Työskentelemme joustavasti hybridinä niissä tehtävissä, joissa se on mahdollista.

 • Työterveyshuoltomme on timanttia ja kannustamme työkyvyn ylläpitoon mm. tarjoamalla liikunta-/kulttuurietua, harrastevuoroja sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

 • Järjestämme erilaisia virkistystapahtumia, joihin myös perheenjäsenet ovat usein tervetulleita.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat tietää lähemmin keitä olemme ja mitä teemme, katso video Peikon tarinasta: