Organisaatiomuutoksia Peikon DELTABEAM®-liiketoiminnassa

Pitkän uran Peikolla DELTABEAM®-liittorunkojen ja asennusliiketoiminnan parissa tehnyt Tomi Tuukkanen on nimitetty Peikko On-Site Services Oy:n toimitusjohtajaksi. Samassa yhteydessä Juuso Salonen on nimitetty liiketoimintapäälliköksi vastuualueenaan DELTABEAM® ja suunnittelijamyynti, josta hänellä on entuudestaan vahva kokemus.

Peikko hakee voimakasta kasvua liittorunkoliiketoiminnasta, jota Tuukkasen nimitys asennusliiketoiminnan vetäjäksi tukee.

Tomi TUukkanen

Tomi Tuukkanen 

- Asiakkaat haluavat yhä useammin hankkia rungon ”Avaimet käteen -periaatteella”, ja uuden roolini myötä annan 100% panokseni asennusliiketoiminnan kasvattamiseen, Tuukkanen taustoittaa. Siirryn uuteen tehtävään innokkaana ja toiveikkaana, sillä olemme viime aikoina toteuttaneet useita vaativia projekteja asennettuna, kuten Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennus ja Swing House, hän jatkaa.

Helsinki-Vantaa vaativa rakenteellinen kattomuotoilu

Kuvassa Helsinki-Vantaan terminaali 2 laajennus, jonka erikoisuutena on timantin muotoinen katto.

Tuukkanen ja Salonen tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä, jotta asiakaskokemus tarjousvaiheesta asennukseen saakka on mahdollisimman sujuva ja saumaton.

Juuso Salonen

Juuso Salonen 

- Tuntuu todella mukavalta päästä vetämään erittäin ammattitaitoista myyntitiimiä ja samalla oppia itsekin uutta, Salonen iloitsee.

Molemmat siirtyvät uusiin tehtäviinsä liukuvasti, ja siirtymäaikana suunnittelijayhteistyöstä vastaa edelleen Salonen. Peikko keskittyy jatkossa auttamaan suunnittelijakuntaa projekti- ja hankekehityksiin painottuen. Rekrytointiprosessi on käynnissä, ja uuden yhteyshenkilön nimi julkaistaan kun valinta on tehty.


LISÄÄ AIHEESTA:
Peikko On-Site Services urakoi Helsinki-Vantaan lentoasemalla
Vaisalan tarina - runkoasennus nopeuttaa hanketta