WILORA®-liitoskisko — Vaijerilenkkikiskot seinäliitoksiin

WILORA®-liitoskisko on vaijerilenkkiliitosjärjestelmä, jonka avulla voidaan valmistaa teräsbetonielementtien seinä-seinä-liitoksia ja seinä-pilariliitoksia. Rakenne siirtää vetovoimia, poikittaisia ja pystysuuntaisia leikkauskuormia sekä niiden yhdistelmiä.  

WILORA®-liitoskiskot valmistetaan profiloidusta sinkitystä metallilevystä, jonka sisällä on viisi taivutettua vaijerilenkkiä. Kisko on suojattu muovikannella. Kiskot asennetaan muottiin sauman koko pituudelle. Ne muodostavat vaarnauran, jota varten ei tarvitse tehdä erillistä muottia. Kiinnitys muottiin on helppo tehdä yksinkertaisilla työkaluilla, ja vaijerilenkkien kiinteiden paikkojen ansiosta mittauksia tarvitaan vähemmän.

Valun jälkeen muotti irrotetaan, kansi poistetaan ja vaijerilenkit taivutetaan auki. Patentoitu vaijerilenkki pysyy avoimessa asennossa, minkä ansiosta raudoituksen asennus on helppoa.

Kaksi WILORA®-liitoskiskoa yhdessä asennetun pystysuoran tangon ja injektointimateriaalin kanssa muodostavat liitoksen, joka kykenee siirtämään leikkaus- ja vetovoimia. Tiksotrooppisen ja tavallisen laastin käyttömahdollisuuden ansiosta WILORA®-liitoskiskojärjestelmä soveltuu monentyyppisiin kohteisiin.

1250 mm pitkää WILORA®-liitoskiskoa on saatavilla kaksi kokoa: 50 mm korkea ja 20 mm korkea.

WILORA®

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.