WILJA®-nostoankkuri — Sandwich-elementtien nostoon ja kuljetukseen

WILJA®-nostoankkuri on suunniteltu Sandwich-elementtien nostoon ja kuljetukseen. CE-merkitty, käyttövalmis ja tehokas ratkaisu, jossa on viisi kuormaluokkaa. WILJA®-nostoankkurit soveltuvat useille eristepaksuuksille.

WILJA®-nostoankkurit valetaan pysyvästi sandwich elementin sisä- ja ulkokuoreen joihin tartunta perustuu WILJA®n omiin ankkurointiharjoihin. Ne asennetaan kohtisuoraan seinäelementtien kuoriin nähden vinoa vetoa vastaan, ja suurin sallittu nostokulma on 45°.

WILJA®-nostoankkurit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja soveltuvat siksi erityisen hyvin julkisivujen Sandwich-elementtien nostoon. Ratkaisu on tehokas koska nostoraksit voidaan kiinnittää suoraan WILJA®-ankkureihin ilman erityisiä nostolukkoja. Nostaminen on helppoa ja nopeaa.

WILJA®-nostoankkurit ovat EU:n konedirektiivin 2006/42/EY ja ohjeen VDI BV-BS 6205 vaatimusten mukaisia. Ohjeet edustavat alan viimeisintä kehitystä.

WILJA®-nostoankkuri

CE-merkitty WILJA® tulee korvaamaan PNLF:n kokonaan.

Huomaa!

Betonissa tehtyihin testeihin perustuen kapasiteetit ovat muuttuneet. Suoran, puomilla tapahtuvan noston kapasiteetti on kasvanut ja vinon vedon, pelkästään nostoraksilla tapahtuvan noston, on laskenut. Tarkasta huolellisesti, että kapasiteetti on riittävä ja mahdollisesti tarvittava lisäraudoitus asennettuna.

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.