WELDA® Strong -kiinnityslevy — Betonirakenteisiin kiinnitettäviin hitsausliitoksiin

CE-merkityt WELDA® Strong –kiinnityslevyt on suunniteltu siirtämään raskaita kuormia kantavaan betonirakenteeseen. WELDA® Strongin tyssäpäiset harjatankoankkurit on optimoitu kiinnityslevyn helppoon asentamiseen tiheänkin raudoituksen sekaan.

WELDA® Strong -kiinnityslevyt soveltuvat erityisen hyvin raskaisiin teollisuusrakenteisiin. Tyssätty harjatankoankkuri mahdollistaa rakenteellisen liitoksen myös ohuempiin rakenteisiin. WELDA® Strong –kiinnityslevyjä on saatavana myös erikoispitkillä ankkureilla, joilla voidaan välttää lisäraudoituksen tarve.

Vakio WELDA® Strong –kiinnityslevyjä on saatavissa eri mitoissa välillä 150 mm x 150 mm – 600 mm x 600 mm kattaen kaikki normaalit kiinnitystarpeet. Levyn paksuus vaihtelee 25 mm ja 30 mm välillä, jolloin tuotteen kokonaiskorkeus on 220 - 435 mm.

WELDA®-kiinnityslevyjä on saatavilla myös eri materiaalivaihtoehdoissa sekä –yhdistelmissä.

WELDA®-kiinnityslevyjen dimensioita ja muotoa voidaan räätälöidä vastaamaan käyttökohteen tarpeita. Tarvittaessa niitä voidaan myös työstää esim. poraamalla naulanreiät kiinnitystä varten tai niihin voidaan hitsata myös muita komponentteja kuten leikkausvaarnoja. Pyydä tarjous projektikohtaisesti muokatuista WELDA®-kiinnityslevyistä.

WELDA®Strong -kiinnityslevyillä on CE-merkintä perustuen ETA-arviointiin (ETA-16/0430). CE-merkityt WELDA®-kiinnityslevyt täyttävät kaikki olennaiset kiinnityslevyille asetetut vaatimukset. Ainoastaan ETA-arviointi määrittää rakennustuotteiden suorituskykyä, ominaisuuksia ja käyttäytymistä tuotteen koko elinkaaren ajan. Peikko voi ainoana alan yrityksenä toimittaa ETA-arvioinnin perusteella CE-merkittyjä kiinnityslevyjä.

WELDA® Strong

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.