WELDA®-kiinnityslevy

CE-merkityt WELDA®-kiinnityslevyt ovat todellisia monitaitureita siirtämään kevyitä ja normaaleja kuormia betoniin. Levyyn hitsatut sileät ja tyssätyt ankkurit mahdollistavat helpon asennuksen raudoitukseen. Ankkureita on kolmessa eri pituudessa vähentämään  törmäyksiä pääraudoituksen kanssa sekä lisäraudoituksen tarvetta.

WELDA®-kiinnityslevyt on suunniteltu käytettäviksi erityisesti ohuissa rakenteissa kuten seinissä tai holveissa. Niitä voidaan käyttää myös palkeissa ja pilareissa.

Vakio WELDA®-kiinnityslevyjä on saatavilla aina mitassa 50 mm x 100 mm mittaan 300 mm x 300 mm asti kattaen kaikki normaalit kiinnitystarpeet. Levyn paksuus vaihtelee 8 mm ja 15 mm välillä, jolloin tuotteen kokonaiskorkeus on 68 - 165 mm. WELDA®-kiinnityslevyjä on saatavilla myös eri materiaalivaihtoehdoissa sekä –yhdistelmissä.

WELDA®-kiinnityslevyjen dimensioita ja muotoa voidaan räätälöidä vastaamaan käyttökohteen tarpeita. Tarvittaessa niitä voidaan myös työstää esim. poraamalla naulanreiät kiinnitystä varten tai niihin voidaan hitsata myös muita komponentteja kuten leikkausvaarnoja. Pyydä tarjous projektikohtaisesti muokatuista WELDA®-kiinnityslevyistä.

Pitkiin WELDA®-kiinnityslevyihin voidaan hitsata isoja tai useita rakenteita yhteen pitkään levyyn. Pitkien WELDA®-kiiinnityslevyjen tuotesivu.

WELDA®-kiinnityslevyillä on CE-merkintä perustuen ETA-arviointiin (ETA-16/0430). CE-merkityt WELDA®-kiinnityslevyt täyttävät kaikki olennaiset kiinnityslevyille asetetut vaatimukset. Ainoastaan ETA-arviointi määrittää rakennustuotteiden suorituskykyä, ominaisuuksia ja käyttäytymistä tuotteen koko elinkaaren ajan. Peikko voi ainoana alan yrityksenä toimittaa ETA-arvioinnin perusteella CE-merkittyjä kiinnityslevyjä.

WELDA®-kiinnityslevy

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.