WAWEJOINT®-liikuntasaumajärjestelmä — Kestävä ja hiljainen liikuntasaumajärjestelmä

WAWEJOINT® on kovaa kulutusta kestävä liikuntasaumajärjestelmä, joka mahdollistaa trukkien ja muiden ajoneuvojen tasaisen ja hiljaisen liikenteen lattiasaumojen alueella.

WAWEJOINT® on esivalmistettu saumajärjestelmä, joka on suunniteltu pinta-aloiltaan suurten laattojen liikuntasaumojen muodostamiseen. Se on helppo ja vaivaton asentaa. WAWEJOINT® soveltuu kaikkiin maanvaraisiin ja paaluille tuettuihin laattoihin, joihin kohdistuu raskasta liikennettä tai kuormitusta.

Laatan betonireunoja suojaavat erittäin kestävät 40 mm x 6 mm kylmävedetyt lattateräkset. WAWEJOINT® siirtää pystysuuntaiset kuormat vierekkäisten laattojen välillä ja minimoi laattojen pystysuuntaisen siirtymän. Saumajärjestelmä on suunniteltu enintään 30 mm saumaleveyksille laatoissa, joiden paksuus on 100 – 300 mm ja laatan koko enintään 50 x 50 m.

WJ6

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö