VOLTBOLT® — Vaativaan ankkurointiin

Peikon VOLTBOLT® on korkealujuusteräksestä valmistettu kierretanko vaativiin käyttökohteisiin. Sitä voidaan käyttää joko ankkurointipulttina betonirakenteissa tai rakenteellisena raudoituksena uusissa sekä olemassa olevissa rakenteissa.

VOLTBOLT® soveltuu moniin käyttökohteisiin ja kuormitustapauksiin. Tuotetta on saatavana lujuusluokissa 8.8 tai 10.9, kierrehalkaisijoissa M30 - M60 ja tankojen pituuksissa 11,900 mm saakka. Vakiokierrepituus tangon molemmissa päissä on 350 mm, jota voidaan tarvittaessa muuttaa käyttökohteen vaatimusten mukaan.

VOLTBOLT® toimitetaan standardien mukaisilla muttereilla ja aluslevyillä varustettuna. Kierretangot voidaan varustaa tarvittaessa ankkurointilevyillä, tartunnanestolla, suojahatuilla tai asennussapluunoilla. Lisäksi vaihtoehtoisilla pinnoitteilla voidaan parantaa tangon kulutus-, isku-, korroosio- tai lämmönkestävyyttä. Kierretangon pinnoitukseksi voidaan valita kuumasinkitys, ECO-sinkitys, epoksimaalaus tai Xylan-pinnoite.

VOLTBOLT®-kierretangoilla on mahdollista siirtää suuria kuormia uusissa tai olemassolevissa rakenteissa esimerkiksi teräs- ja betonirakenteen tai kahden betonirakenteen välillä. Tankoja voidaan käyttää myös veto- tai leikkausraudoituksena. VOLTBOLT® on ensisijaisesti suunniteltu staattisille kuormituksille ja sen avulla voidaan siirtää veto- leikkaus- ja puristusvoimia. Käyttökohteina ovat mm. hallit, sillat, padot, tukimuurit, voimalaitokset ja tuulivoimaloiden perustukset.

Mallivaihtoehdot

VOLTBOLT® 10.9

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

VOLTBOLT® 8.8

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.