UNIRAIL®-valukisko — Helppo ja nopea valukiskojärjestelmä

UNIRAIL® on kustannustehokas valukiskojärjestelmä, joka on valmistettu sinkitystä korkealujuusteräksestä tarkkuusmuovaamalla. Järjestelmällä on erittäin hyvät mittatoleranssit ja se pysyy tukevasti paikallaan pintavalun aikana. Järjestelmä soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Monipuolinen, esivalmistetuista osista asennettava ja paikalleen jätettävä UNIRAIL®-valukisko mahdollistaa ohuiden pintabetonien helpon työstettävyyden. Järjestelmä varmistaa 40 - 120 mm paksuisten pintabetonien suoruus- ja tasaisuustoleranssit ja mahdollistaa erittäin tasaisten pintalaattojen valun. Tämä on helppokäyttöinen, nopea asennusjärjestelmä. Lisäämällä muovisen reunalistan voi muodostaa tasaisen alustan betonipinnan hiertoa tai tasausta varten.

UNIRAIL® on valmistettu sinkitystä korkealujuusteräksestä, joka sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Vaarnatappeja, kaapeleita tai lämmitysputkia voidaan asentaa kiskojen reikien läpi.

UNIRAIL®-valukisko

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.