TERAJOINT® Strong -liikuntasaumajärjestelmä — Liikuntasaumajärjestelmä raskaasti kuormitettuihin betonilattioihin

TERAJOINT® on esivalmistettu, paikalleen jätettävä saumajärjestelmä, joka on suunniteltu muotitettujen liikuntasaumojen muodostamiseen. Järjestelmään kuuluu raskaisiin sovelluksiin sopiva reunaraudoitus, valukisko ja kuormansiirtojärjestelmä. Se soveltuu kaikkiin maanvaraisten ja paaluilla tuettujen betonilattioiden laaja-aluevalumenetelmiin.

TERAJOINT® on esivalmistettu saumajärjestelmä liikuntasaumojen muodostamiseen teollisuustilojen korkean tasaisuusluokan lattioihin. TERAJOINT® siirtää pystysuuntaiset kuormat vierekkäisten laattojen välillä ja minimoi laattojen pystysuuntaisen siirtymän. Kuormansiirtojärjestelmä toteutetaan käyttämällä erillisiä korkealujuusteräksisiä vaarnalevyjä, jotka liikkuvat jäykkien muovisten vaarnakoteloiden sisällä. Kylmävedetyt lattateräkset antavat äärimmäisen kestävän suojan laattojen reunoille, joten järjestelmä soveltuu raskaan käyttö- ja liikenneympäristön lattioihin.

Järjestelmä varmistaa luotettavan kuormansiirron muotitetuissa liikuntasaumoissa, joiden sauman aukeama on enintään 20 mm. Se soveltuu 100 - 300 mm paksuihin laattoihin. TERAJOINT® voidaan toteuttaa käyttämällä erityyppisiä vaarnajärjestelmiä. TERAJOINT® on saatavana mustasta (pinnoittamattomasta), kuumasinkitystä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Järjestelmä tarjoaa ratkaisuja kaikkiin käyttöympäristöihin.

Mallivaihtoehdot

TJS6

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

TJS8

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö