TERAJOINT®-liikuntasaumajärjestelmä — Liikuntasaumajärjestelmä raskaasti kuormitettuihin betonilattioihin

TERAJOINT® on esivalmistettu, paikalleen jätettävä saumajärjestelmä, joka on suunniteltu muotitettujen liikuntasaumojen muodostamiseen. Järjestelmään kuuluu raskaisiin sovelluksiin sopiva reunaraudoitus, valukisko ja kuormansiirtojärjestelmä. Se soveltuu kaikkiin maanvaraisten ja paaluilla tuettujen betonilattioiden laaja-aluevalumenetelmiin.

TERAJOINT® on esivalmistettu saumajärjestelmä liikuntasaumojen muodostamiseen teollisuustilojen korkean tasaisuusluokan lattioihin. TERAJOINT® siirtää pystysuuntaiset kuormat vierekkäisten laattojen välillä ja minimoi laattojen pystysuuntaisen siirtymän. Kuormansiirtojärjestelmä toteutetaan käyttämällä erillisiä korkealujuusteräksisiä vaarnalevyjä, jotka liikkuvat jäykkien muovisten vaarnakoteloiden sisällä. Kylmävedetyt lattateräkset antavat äärimmäisen kestävän suojan laattojen reunoille, joten järjestelmä soveltuu raskaan käyttö- ja liikenneympäristön lattioihin.

Järjestelmä varmistaa luotettavan kuormansiirron muotitetuissa liikuntasaumoissa, joiden sauman aukeama on enintään 20 mm. Se soveltuu 100 - 300 mm paksuihin laattoihin. TERAJOINT® voidaan toteuttaa käyttämällä erityyppisiä vaarnajärjestelmiä. TERAJOINT® on saatavana mustasta (pinnoittamattomasta), kuumasinkitystä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Järjestelmä tarjoaa ratkaisuja kaikkiin käyttöympäristöihin.

Mallivaihtoehdot

TJ5

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Mallivaihtoehdot

TJ6

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.