TERADOWEL-kuormansiirtojärjestelmä — Luotettava teräsvaarna betonilattioiden liikuntasaumojen kuormansiirtoon

TERADOWEL on taloudellinen betonilattioiden kutistumissaumojen kuormansiirtojärjestelmä, joka on suunniteltu käytettäväksi perinteisiä puumuotteja hyödyntävien rakennusmentelmien kanssa. TERADOWEL soveltuu kaikentyyppisten, maan tasalla olevien lattialaattojen muodostamiseen esimerkiksi saumoitetuissa tai saumattomissa, maanvaraisissa tai paaluilla tuetuissa betonilattioissa.

TERADOWEL on vaarnalevyjä hyödyntävä kuormansiirtojärjestelmä, joka on tarkoitettu kuormien siirtämiseen muotitettujen kutistumissaumojen muodostuksessa. Järjestelmä sallii kuivumiskutistumasta ja lämpötilavaihteluista aiheutuvan laattojen vapaan liikkeen laatan tasossa pituus- ja poikkisuuntaan. Tämä minimoi laattojen pystysuuntaisen siirtymän, eikä halkeamia pääse syntymään.

TERADOWEL-kuormansiirtojärjestelmää suositellaan käytettäväksi enintään 20 mm leveisiin saumoihin, ja se soveltuu kaikentyyppisiin maan tasalla oleviin lattiarakenteisiin, kuten saumoitettuihin tai saumattomiin lattioihin, maanvaraisiin tai paaluilla tuettuihin betonilattioihin. Vaarnakotelot mahdollistavat vaarnalevyjen 10 mm:n pituussuuntaisen liikkeen kumpaankin suuntaan. Sisä- ja ulkotiloihin soveltuva TERADOWEL on saatavana pinnoittamattomasta tai kuumasinkitystä teräksestä valmistettuina.

TDC 6

TDC 6 -vaarnajärjestelmässä käytetään pyöreitä vaarnalevyjä. Järjestelmää suositellaan saumoille, joiden sauman aukeama on enintään 15 mm.

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.