SLADEX®-parvekelaattakannake — Tyssäankkurein varustettu laattaelementin kannake

SLADEX®-parvekelaattakannakkeita käytetään muodostamaan tehokkaita liitoksia parvekelaattaelementin ja rungon välille heikentämättä merkittävästi seinäelementtien eristystä.

SLADEX®-parvekelaattakannakkeella aikaansaadaan luotettava kuormien jakautuma ja sen asentaminen on helppoa. Järjestelmä koostuu ruostumattomasta teräsputkesta ja kaksipäisin tyssäankkurein varustetuista kiskoista, jotka valetaan parvekelaattaan elementtitehtaalla. Laatan ulkopuolelle jäävä 200 – 500 mm pitkä putki mahdollistaa parvekelaatan asentamisen seinärakenteen läpi kuormaa kantavaan rakenteeseen.

SLADEX®-parvekaattakannake siirtää parvekelaattaan kohdistuvat sekä asennuksen, että käytönaikaiset pystysuuntaiset voimat. Kun liitosvalu kuormaa kantavaan rakenteeseen on tehty siirtää järjestelmä myös vetovoimia.

SLADEX®-parvekelaattakannaketta on saatavilla useita eri malleja, joille on laskettu kestävyydet valmiiksi valinnan helpottamiseksi.

SLADEX®

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.