PVL®-vaijerilenkki — Vaijerilenkit seinäelementtien kiinnitykseen

PVL®-vaijerilenkit ovat vaijerilenkkikoteloita, joiden avulla kiinnitetään seinäelementtejä toisiinsa tai pilareihin. PVL®-vaijerilenkkien avulla seinäelementtien asennus on helppoa. Asentajan tarvitsee vain poistaa teippi ja taivuttaa lenkki käyttöasentoon.

Vaijerilenkkien asennuskotelot asennetaan muottiin ennen elementtien liitoksen valua leikkausvoimien perusteella mitoitetuin välimatkoin. Kun muotti on irrotettu, suojateippi poistetaan ja vaijerilenkki avataan vasaralla tai tapilla. PVL-vaijerilenkin vaijeri on muotojäykkä. Lenkki pysyy aukaistussa asennossa, eikä lenkin häntää tarvitse sitoa raudoitukseen elementtitehtaalla. Seinäelementit asennetaan ja tuetaan suunnitelman mukaisesti. Saumaan asennetaan pystysuora harjatanko vaijerilenkkien läpi, ja vaijerilenkkien vaakasuora asento tarkistetaan. Kun muotti on valmis, betoni valetaan tai pumpataan saumaan.

Saatavilla ovat vaijerien vakiopituudet 80 mm, 100 mm, 120 mm ja 140 mm saumasyvyydelle 100 - 140 mm.

PVL®-vaijerilenkki

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.