PSB®-lävistysraudoitusjärjestelmä — Lävistysraudoitus betonirakenteille

ETA-hyväksytty PSB®-lävistysraudoitusjärjestelmä on markkinoiden tehokkain lävistysmurtoa estävä järjestelmä. PSB®-lävistys- ja leikkauskisko on yksinkertainen ja luotettava laattojen lävistys- ja leikkausmurrolta suojaava ratkaisu, joka lisää laattojen, perustusten, seinien ja palkkien kestävyyttä.

PSB®-lävistysraudoitusta voidaan käyttää monenlaisissa rakenteissa ja asennustilanteissa. PSB®-kisko koostuu kaksipäisistä tyssäankkureista, jotka on hitsattu ei-kantavaan lattatankoon. Järjestelmä on saatavana 2- ja 3-tyssäankkurin peruselementteinä, joita voidaan käyttää tarvittavan raudoituksen valmistamiseen, tai tarvittaessa pidempinä valmiiksi koottuina elementteinä. Elementit valmistetaan yksittäin staattisia kuormia koskevien vaatimusten mukaisesti. Kokonaan betonielementin sisään jäävä PSB® on saumattomiin ohuisiin rakenteisiin ja litteisiin betonirakenteisiin sopiva raudoitusjärjestelmä, jota voidaan käyttää lävistysraudoituksena (PSB®) tai leikkausraudoituksena (PSB®-S).

PSB®

Kaksipäiset tyssäankkurit, jotka on asennettu jakovälit määrittävään lattatankoon. Asennus on mahdollista sekä päältä että alta. PSB® on saatavana erillisinä 2- tai 3-tyssäisinä peruselementteinä tai valmiiksi koottuina elementteinä.

Mitat

PSB®-lävistysraudoituksen mitoitukset ovat eri hyväksyntöjen mukaiset (mm. ETA 13/0151, Saksa Z-15-1-231, Puola AT-15-7688/2008). Tämän vuoksi suosittelemme helppokäyttöistä Peikko Designer®-mitoitusohjelmistoa, joka on ladattavissa Peikon ohjelmistojen lataussivulta. Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on mitoitukseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteys Peikon paikalliseen tekniseen asiakaspalveluun.

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.