PPA-palkkiansas

PPA-palkkiansas on yksittäinen sideraudoite, jota käytetään kiinnitettäessä sandwich-elementin sisä- ja ulkokuori toisiinsa esimerkiksi ikkunapalkkien ja matalien sokkelielementtien yläpuolella. PPA-palkkiansasta käytetään matalissa rakenteissa, joihin diagonaaliansas ei mahdu.

PPA-palkkiansasta käytetään sandwich-seinäelementeissä sellaisissa matalissa rakenteissa, joihin diagonaaliansas ei mahdu. Niitä voidaan käyttää yhdessä diagonaaliansaiden kanssa tai erikseen ikkuna-aukkojen yläpuolella tai matalissa sokkelielementeissä. PPA-palkkiansaita käytetään yleisimmin sandwich-elementeissä, joiden eristepaksuus on 90 - 390 mm. PPA-palkkiansas on valmistettu ruostumattomasta betoniteräksestä.

PPA-palkkiansas

Mitat

T* = suositeltava eristyspaksuus

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.