Pitkä WELDA®-kiinnityslevy

CE-merkittyihin pitkkin WELDA®-kiinnityslevyihin voidaan hitsata yksi tai useampi kiinnitys yhteen pitkään levyyn. Pitkät kiinnityslevyt soveltuvat erityisen hyvin raskaisiin teollisuusrakenteisiin ja koneperustuksiin, mutta niitä voidaan käyttää myös muissa rakenteissa kuten palkeissa ja pilareissa.

Pitkien WELDA®-kiinnityslevyjen koko vaihtelee vakiona 100 mm x 450 mm ja 600 x 2000 mm välillä. Niiden pituus voidaan kuitenkin suunnitella joustavasti jopa 6 m asti. Levyn paksuus vaihtelee 10 mm ja 25 mm välillä, jolloin tuotteen kokonaiskorkeus on 70 - 225 mm.

WELDA®-kiinnityslevyjä on saatavilla myös eri materiaalivaihtoehdoissa sekä –yhdistelmissä. Sileitä tyssättyjä ankkureita on saatavana kolmessa eri mitassa. Tämän ansiosta kaikkiin rakenteisiin löytyy aina sopiva ratkaisu.

WELDA®-kiinnityslevyjen mittoja ja muotoa voidaan räätälöidä vastaamaan käyttökohteen tarpeita. Tarvittaessa niitä voidaan myös työstää esim. poraamalla naulanreiät kiinnitystä varten tai niihin voidaan hitsata myös muita komponentteja kuten leikkausvaarnoja. Pyydä tarjous projektikohtaisesti muokatuista WELDA®-kiinnityslevyistä.

WELDA®Strong -kiinnityslevyillä on CE-merkintä perustuen ETA-arviointiin (ETA-16/0430). CE-merkityt WELDA®-kiinnityslevyt täyttävät kaikki olennaiset kiinnityslevyille asetetut vaatimukset. Ainoastaan ETA-arviointi määrittää rakennustuotteiden suorituskykyä, ominaisuuksia ja käyttäytymistä tuotteen koko elinkaaren ajan. Peikko voi ainoana alan yrityksenä toimittaa ETA-arvioinnin perusteella CE-merkittyjä kiinnityslevyjä.

Pitkät WELDA®-kiinnityslevyt

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.