Pistokkaat

PPI- ja PDQ-pistokkaita käytetään sandwich-seinän betonikuorien kiinnittämiseen toisiinsa. Pistokkaita käytetään yhdessä diagonaaliansaiden kanssa, ja niitä on saatavana useille eri eristepaksuuksille.

PPI- ja PDQ-pistokkaat ovat yksittäisiä sideraudoitteita, joita käytetään yhdessä diagonaaliansaiden kanssa rajoittamaan kohtisuorassa ulkokuorta vastaan tapahtuvaa muodonmuutosten aiheuttamaa liikettä, kuten esimerkiksi betonin kutistumisen aiheuttamaa kiertymistä. Pistokkaat sijoitetaan sandwich-seinäelementin reunoihin.

Pistokas edellyttää 50 mm:n ankkurointisyvyyttä. Ankkurointisyvyys varmistetaan asentamalla pistokas eristeen läpi pistokkaassa olevaan rajoittimeen asti. Pistokkaita on saatavana 80 - 360 mm:n eristyspaksuuksille. Pistokkaan vähimmäispituus on 90 mm + eristyspaksuus.

Pistokkaat

Mitat

T* = suositeltu eristepaksuus

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.