PD-diagonaaliansas — Sandwich-elementtien liitososat

PD-diagonaaliansaita käytetään kiinnittämään sandwich-elementin sisä- ja ulkokuori toisiinsa. Palkkiansaan diagonaalit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ulko- ja sisäpaarteet ruostumattomasta tai betoniteräksestä.

Diagonaaliansaat ovat liitosraudoitteita, joiden avulla voidaan kiinnittää sandwich-seinän betonikuoret toisiinsa. Ulko- ja sisäpaarteet ovat betoniterästä tai ruostumatonta terästä, mutta diagonaali on aina ruostumatonta terästä. Paarteiden valmistusmateriaalit valitaan seinäelementin rasitusluokan ja betonipeitteen mukaan. Käyttöohjeen suunnittelutaulukot ovat voimassa enintään 3 metriä korkeille ja 7 metriä leveille seinille, joiden eristyspaksuus on enintään 340 mm. Jos tarvitset ansaita tätä suurempiin seinäelementteihin, ota yhteys Peikon tekniseen asiakaspalveluun.

PD-diagonaaliansaat

Mitat

T* = suositeltava eristyspaksuus

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.