HPKM®-pilarikenkä — Luotettavat pulttiliitokset pilareille

HPKM® -pilarikenkiä käytetään HPM®-ankkurointipulttien kanssa. Momenttijäykät liitokset kahden betonielementtipilarin välille tai betonielementtipilarien ja perustusten välille voi suunnitella nopeasti ja tehokkaasti Peikko Designer® ohjelmalla ja siirtää liitoksen suoraan TEKLA-malliin.

HPKM®-pilarikengillä ja HPM®-ankkurointipulteilla tai COPRA®-ankkurointijatkoksilla tehdään momenttijäykkiä pilariliitoksia. Betonielementtipilareihin valetaan pilarikengät ja perustuksiin tai muihin pilareihin valetaan ankkurointipultit. Pilarit pystytetään työmaalla ankkurointipulttien päälle, säädetään oikeaan korkeusasemaan ja suoruuteen ja pystysuoraksi kiristämällä mutterit ankkurointipultteihin. Pilarin alapään ja alapuolisen rakenteen yläpinnan väliin jäävä sauma valetaan umpeen, jolloin liitososat ja valettu sauma toimivat käyttötilanteessa kuten perinteinen teräsbetonipoikkileikkaus.

Tilapäisiä vinotukia ei tarvita pilarin asennusvaiheessa. Yleensä neljä pilarikenkää riittää momenttijäykän liitoksen tekemiseen. Peikon tuotevalikoimaan kuuluvat myös asennustarvikkeet pilarikenkien helppoa asennusta varten. HPKM®-pilarikenkien liitokset ovat ETA-hyväksyttyjä (ETA-18/0037) ja ne voidaan myös suunnitella ACI 318M-11 -vaatimusten mukaisesti.

HPKM®

Mitat

HPKM®-pilarikengät ovat saatavilla myös K-malleina, joissa on kolomuotti integroituna. Ota yhteyttä myyntiimme!

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

Suunnittele liitoksia Peikko Designerilla®

Peikko Designer® auttaa sinua mitoittamaan rakenteeseesi sopivat tuotteet

Käyttämällä Peikko Designerin® moduleita voit suunnitella ja valita optimaaliset tuotteet erilaisiin rakenteisiin ja liitoksiin. Saat aina käyttöösi uusimmat ominaisuudet, sillä modulit päivittyvät automaattisesti tai ne ovat tarjolla online-työkaluina.

Peikko Designer® on rekisteröityneille käyttäjille ilmainen. Online-moduleita voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä.

Aloita Peikko Designerin® käyttö

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.