COLIFT-betonielementtien nostolaite — turvallista ja nopeaa pilarielementtien asentamista

COLIFT-betonielementtien nostolaite on suunniteltu nopeaan ja helppoon pilarielementtien pystyynnostoon ja siirtoon. COLIFT soveltuu käytettäväksi eripitusten konsolien kanssa. Laite voidaan irrottaa maasta käsin päätylukitsimeen kiinnitetyn vapautinköyden avulla.

COLIFT-betonielementtien nostolaite koostuu nostotapista, päätylukitsimesta ja nostoraksiohjaimesta, jota käytetään pilarielementtien pystyynnostoon, siirtoon ja asennukseen. COLIFT voidaan irrottaa maasta käsin päätylukitsimeen kiinnitetyn vapautinköyden avulla pilarin paikalleen asentamisen ja kiinnittämisen jälkeen, eikä erillisiä henkilönostimia tarvita.  Nostokapasiteetti 30 sentin konsolilla varustetuille pilareille on 5,8-42 tonnia ja 15,8-120 tonnia ilman konsoleita oleville pilareille.

COLIFT-nostolaite on varustettu tyyppimerkinnöin ja CE-merkitty konedirektiivin 2006/42/EY mukaan. Sitä voidaan käyttää kaikkien CE-merkittyjen nostoketjujen ja -liinojen kanssa.

Laitteen käyttöön tarvittavat nostoketjut tai -liinat sekä turva- ja vapautinköysi eivät kuulu laitetoimitukseen. 

COLIFT-betonielementtien nostolaite

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.