BECO®-palkkikenkä — Tehokkaat palkkien ja pilarien väliset pulttiliitokset

BECO®-palkkikenkä on luotettava rakennustuote, joka on tarkoitettu erilaisille betonipalkeille ja sopii käytettäväksi yhdessä COPRA®-ankkurointijatkoksen kanssa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu niin kevyisiin kuin raskaisiin kuormitustarkoituksiin.

BECO®-palkkikenkien avulla voidaan tehdä kustannustehokkaasti betonielementtipilareiden ja -palkkien välisiä momenttia siirtäviä liitoksia.

Palkin ja pilarin liitos toteutetaan palkkikenkien ja ankkurointijatkosten avulla. Palkkikengät valetaan teräsbetonipalkkeihin, ja ankkurointijatkokset puolestaan valetaan pilareihin. Asennuspaikalla palkit asennetaan konsoleille, sovitetaan oikeaan asemaan ja kiinnitetään sisäkierteisiin ankkurointijatkoksiin kierretankojen avulla. Palkin ja pilarin välinen liitos on juotosvalettava ennen palkin kuormittamista. Kun juotosvalu on kovettunut, liitos toimii teräsbetonirakenteena.

BECO®-palkkikenkä

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.