ARBOX® STRONG — Työsaumaraudoite erittäin raskaille kuormille

ARBOX® STRONG -työsaumaraudoite muodostaa vaarnatun sauman, joka takaa ARBOX®-tuoteperheen suurimmat kestävyydet. ARBOX® STRONG on asennusvalmis järjestelmä, jolla voidaan muodostaa betonirakenteiden leikkausliitoksia.

ARBOX® STRONG sisältää kaikki samat ominaisuudet ja hyödyt kuin tavallinen ARBOX® sekä muodostaa kotelon avulla vaarnatun saumapinnan, joka on määritelty ja suunniteltu Eurokoodi EN 1992-1-1, osion 6.2.5. mukaisesti. Se mahdollistaa erittäin suurien veto- ja leikkausrasitusten siirtämisen liitoksissa.

Kuten ARBOX®, myös ARBOX® STRONG voidaan asentaa muotteihin ilman muotin rei’ittämistä tai muita lisätöitä, ja sitä on saatavilla useissa eri kokoluokissa. Raudoite voidaan asentaa pitkittäis- tai poikittaissuuntaisesti ja käyttää mm. seinä-seinä-, pilari-seinä- tai seinä-laattaliitoksissa.

ARBOX®-työsaumaraudoitteen esitaivutetut betoniterästangot on asennettu sinkityn kotelon sisään niin, että ne voidaan ottaa esiin kotelosta ja taivuttaa suoraksi. Tämä järjestelmä lisää rakennustyömaan työturvallisuutta sekä mahdollistaa paikallavalu- ja elementtirakenteiden liitosten nopean toteutuksen.

Soveltuva ARBOX® STRONG -tyyppi voidaan helposti valita sen käyttöohjeen taulukoista vaaditun kestävyyden, betonin lujuusluokan ja rakennemittojen mukaisesti. ARBOX® on saatavissa 8, 10 ja 12 mm:n betoniterästangoilla varustettuina.

ARBOX® Strong A

Mitat

Tarkemmat tekniset tiedot

Kattavat tuotetiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista ovat saatavilla teknisessä käyttöohjeessa.

2D- ja 3D-suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet 2D- ja 3D-työkaluja suunnittelijoille. Ne sisältävät 2D-blokkeja, 3D-komponentteja sekä lisäosia eri mallinnusohjelmiin. Valitse omaan ohjelmaasi sopiva työkalu!

Suunnittelutyökalut

Lisäosat Teklaan

Teklan käyttäjille on tarjolla erilaisia lisäosia

Peikko kirjastot ProdLib-palvelussa

ProdLibin lisäosien avulla voit lisätä tuotteita Peikon objektikirjastosta AutoCAD- ja Revit-ohjelmiin.