DELTABEAMilla® enemmän huonekorkeutta ja avoimia tiloja – Suunnitteluprosessi ja -työkalut

DELTABEAM®-välipohjaratkaisuun kuuluu aina täydellinen Peikon suunnittelupalvelu.

Helppo suunnitteluprosessi

DELTABEAM®-toimitukseen sisältyy aina Peikon suunnittelupalvelu, jonka tuloksena asiakkaalle toimitetaan palkkien rakennelaskelmat ja valmistuspiirustukset. Erikseen sovittaessa Peikko voi toimittaa asiakkaalle myös palkkien 3D-mallit tai tehdä muutokset asiakkaan Tekla Structures -malliin. Tekninen asiakaspalvelumme palvelee ongelmatilanteissa niin suunnittelun kuin asennuksen osalta.

DELTABEAM®-suunnitteluprosessi:

Tarjousvaihe

1 2 3 4
Asiakas & Peikko

Alustava suunnittelu

Jännevälien ja palkkityyppien valinta Peikon esivalintatyökalulla tai ottamalla yhteyttä tekniseen asiakaspalveluun

Asiakas & Peikko

Tarjouspyyntö 

Sisältää projektin tarjouslaskentaan tarvittavat tiedot

Asiakas & Peikko

Tarjous

Sisältäen palkkien alustavan mitoituksen

Asiakas & Peikko

Tilaus

Toteutusvaihe

1 2 3 4
Asiakas & Peikko

Lähtötiedot

Sisältäen toteutussuunnitelmat

Asiakas & Peikko

Lopullinen DELTABEAM®-suunnitelma

Sisältää mitoituksen ja mallinnuksen sekä valmistuspiirustukset

Asiakas & Peikko

Lopullinen suunnitelma hyväksytty

Asiakas & Peikko

Valmistus ja toimitus

Suunnittelutyökalut

Rakennesuunnnittelua voidaan tehostaa käyttämällä Peikon testattuja ja hyväksyttyjä tuotteita sekä tehokkaita suunnittelutyökaluja. Suunnittelutyökalut ovat ladattavissa maksutta.

Peikko Toolbox for Revit and AutoCAD -apuohjelma

Peikko-työkaluihin sisältyy Revit-komponentteja ja AutoCAD 2D -blokkeja lukuisille Peikko-tuotteille. Peikko Toolbox -sovellus tukee Autodesk Revit-, AutoCAD- ja AutoCAD LT -versioita 2016, 2017 ja 2018. Tuotetiedot ja automaattiset ilmoitukset uusista päivityksistä sisältyvät sovellukseen.

Tekla Structures -ohjelmisto

Peikolta on saatavana ilmaiset plugin-tyyppiset laajennukset Peikko-tuotteiden ja -liitosten sisällyttämiseksi Tekla-malleihin. Ohjelmistossa on raporttimalleja, joilla voidaan luoda Peikko-tuotteiden raportteja. Laajennukset sisältävät linkkejä tuotetietoihin ja tuotteiden käyttöohjevideoihin. Laajennuspäivitysten tarkistaminen on helppoa.

DeltabeamTool

DeltabeamTool on AutoCAD-ohjelmaan lisättävä sovellus, jolla DELTABEAMit® voidaan piirtää pohjapiirroksiin ja tasopiirustuksiin. Käyttäjä voi valita palkin tyypin ja näkymän sekä alku- ja loppupisteet. Sovelluksen työkaluilla voidaan muokata palkin vinoja päitä ja uumareikien paikkoja. DeltabeamTool-sovellus antaa jokaiselle DELTABEAMille® yksilöllisen palkkitunnuksen. Käyttäjä voi lisätä palkkitaulukon pohjapiirustukseen tai viedä taulukon Exceliin. Jokaisen DELTABEAMin® suunnitelmat voidaan luoda pohjapiirustuksen mukaan.