FLOOR JOINT

Löydä sopivin liikuntasauma projektiisi.

Peikko Designer® FLOOR JOINT on työkalu, joka auttaa rakennesuunnittelijoita betonilattian liikuntasaumojen suunnittelussa Peikon liikuntasaumajärjestelmillä. Työkalu auttaa määrittämään kuorman siirtymisen saumassa ja tarkistaa valitun liikuntasaumatyypin mitoituskestävyyden.

Mitoitus Peikko Designer® FLOOR JOINT -työkalulla noudattaa asiaankuuluvia laskentamenetelmiä ja parhaita käytäntöjä, mukaan lukien tekninen raportti TR34 4th Edition - Concrete Industrial Ground Floors.

Liikuntasauman tyypistä riippuen työkalu tarjoaa erilaisia kuormansiirtojärjestelmiä, kuten pyöreitä, nelikulmaisia ja timantinmuotoisia vaarnalevyjä. Peikko Designer® FLOOR JOINT -työkalu antaa lopuksi suunnitteluraportin, joka sisältää käyttöasteet määritettyjä kuormia vastaan. Suunnitteluraportit ovat saatavilla myös tulostettuna.

Peikko Designer® FLOOR JOINT on ilmainen selainpohjainen verkkotyökalu.

Aloita käyttö

Kuvat

Muut Peikko Designer® -modulit

Pilariliitokset

Suunnittele ja mitoita Peikon pilarikengät ja ankkuripultit pilarielementin liitokseen tai Peikon ankkuripultit teräspilarin perustusliitokseen.

Kiinnityslevyt

Valitse ja laske Peikon kiinnityslevyt joko vakiokokoisina tai suunnittele rakenteeseesi sopivat erikoismittaiset kiinnityslevyt.

Lävistysraudoitus­järjestelmä

Suunnittele lävistysraudoitusjärjestelmä tasapaksuille laatoille, maanvaraisille laatoille ja anturoille.