Nopeammin ja tehokkaammin

Peikon pilarikenkäliitokset valtasivat alaa pilareiden holkkiliitoksilta, koska niiden käyttäminen säästi työmaalla sekä aikaa että rahaa. Lisäksi ne poistivat kokonaan pilareiden asennusaikaiden tuentatarpeen. Pilarikenkäliitos oli myös taloudellisempi, sillä se ei vaatinut niin syvää perustamissyvyyttä kuin holkkiliitos.

Pilareiden asentaminen oli nopeampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Pystysuoruuden säätäminen tehtiin muttereiden säätövaran avulla eikä työmaalla enää ollut tarvetta hakata puukiiloja holkkiliitoksiin. Parhaillaan muutamassa minuutissa tapahtuva asennus nopeutti runkovaihetta merkittävästi.

Pilareiden liitosjärjestelmiä kaikkiin kiinnitystarpeisiin

Peikko toimittaa pilareiden liitosjärjestelmiä isoihin ja pieniin kiinnitystarpeisiin. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet, mitoitus- ja suunnittelutyökalut tekevät suunnittelusta helppoa ja nopeaa. Työmaat arvostavat ankkuripulttien asennussapluunoita, joiden avulla pulttiryhmät voidaan asentaa tiukimpienkin toleranssien mukaisesti.

Järjestelmän komponentit

Peikon pilariliitosjärjestelmä soveltuu erinomaisesti pilareihin, seiniin ja palkkeihin tehtäviin liitoksiin. Ne ovat enemmän kuin osiensa summa, ja niiden avulla syntyy lujia ja kestäviä liitoksia. Asennusaikaista tuentaa ei tarvita työmaalla, koska liitokset kestävät suuriakin asennusaikaisia kuormia ja rasituksia. 

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

BOLDA® on Peikon suurin ja kaunein pilarikenkä, joka mahdollistaa pienemmät poikkileikkausmitat ja suuremmat kuormat. ETA-arvioinnissa BOLDA®-pilarikengän rajoja etsittiin taivutus-, leikkaus- ja palomitoituskokeilla, joten kaikki rakennushankkeen osapuolet suunnittelijasta lähtien voivat olla varmoja sen kestävyydestä ja turvallisesta käytöstä.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Edistyksellinen rakenne oli iso askel kohti lujempia ja kompaktimpia liitoksia. HPKM® aloitti pilarikenkäliitoksen maailmanvalloituksen, ja Peikko on toimittanut niitä asiakkaille noin kolme miljoona kappaletta. Peikon HPKM®-pilarikenkää käytetään maailmalla 47 eri maassa.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös palkeille! BECO®-palkkikengillä tehdään momenttijäykkiä runkoliitoksia elementtipalkeista pilareihin. BECOn myötä vanhat, oikean ja vasemman ”jalan” kengät korvautuivat unisex-mallilla. Sama palkkikenkä käy palkin jokaiseen nurkkaan!

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös seinäelementteihin. SUMO®-seinäkengät ovat seinäelementtien vetoliitoksia varten, ja ne toimivat yhtä tehokkaasti myös vaakatasossa olevissa liitoksissa! SUMO®-seinäkengät soveltuvat mainiosti erilaisiin liitoksiin aina tehdashalleista parvekkeisiin.

Ota yhteyttä

Ville Saarinen

Ville Saarinen

Myyntipäällikkö

Uusimaa, Kymenlaakso ja Häme. Lisäksi rakennusliikkeet Varsinais-Suomi.

Mobiili 040 767 7340
[email protected]

Jussi Happonen

Jussi Happonen

Myyntipäällikkö

Keski-Suomi, Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi

Mobiili 040 712 3424
[email protected]

Samuel Kantonen

Samuel Kantonen

Myyntipäällikkö

Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Satakunta ja Pirkanmaa. Lisäksi elementtitehtaat Varsinais-Suomi.

Mobiili 044 545 7052
[email protected]

Matti Vinberg

Matti Vinberg

Vanhempi rakennesuunnittelija

DELTABEAM® ja ontelolaattakannakkeet

Mobiili 040 712 3417
[email protected]