Nopeammin ja tehokkaammin

Peikon pilarikenkäliitokset valtasivat alaa pilareiden holkkiliitoksilta, koska niiden käyttäminen säästi työmaalla sekä aikaa että rahaa. Lisäksi ne poistivat kokonaan pilareiden asennusaikaiden tuentatarpeen. Pilarikenkäliitos oli myös taloudellisempi, sillä se ei vaatinut niin syvää perustamissyvyyttä kuin holkkiliitos.

Pilareiden asentaminen oli nopeampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Pystysuoruuden säätäminen tehtiin muttereiden säätövaran avulla eikä työmaalla enää ollut tarvetta hakata puukiiloja holkkiliitoksiin. Parhaillaan muutamassa minuutissa tapahtuva asennus nopeutti runkovaihetta merkittävästi.

Pilareiden liitosjärjestelmiä kaikkiin kiinnitystarpeisiin

Peikko toimittaa pilareiden liitosjärjestelmiä isoihin ja pieniin kiinnitystarpeisiin. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet, mitoitus- ja suunnittelutyökalut tekevät suunnittelusta helppoa ja nopeaa. Työmaat arvostavat ankkuripulttien asennussapluunoita, joiden avulla pulttiryhmät voidaan asentaa tiukimpienkin toleranssien mukaisesti.

Järjestelmän komponentit

Peikon pilariliitosjärjestelmä soveltuu erinomaisesti pilareihin, seiniin ja palkkeihin tehtäviin liitoksiin. Ne ovat enemmän kuin osiensa summa, ja niiden avulla syntyy lujia ja kestäviä liitoksia. Asennusaikaista tuentaa ei tarvita työmaalla, koska liitokset kestävät suuriakin asennusaikaisia kuormia ja rasituksia. 

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

BOLDA® on Peikon suurin ja kaunein pilarikenkä, joka mahdollistaa pienemmät poikkileikkausmitat ja suuremmat kuormat. ETA-arvioinnissa BOLDA®-pilarikengän rajoja etsittiin taivutus-, leikkaus- ja palomitoituskokeilla, joten kaikki rakennushankkeen osapuolet suunnittelijasta lähtien voivat olla varmoja sen kestävyydestä ja turvallisesta käytöstä.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Edistyksellinen rakenne oli iso askel kohti lujempia ja kompaktimpia liitoksia. HPKM® aloitti pilarikenkäliitoksen maailmanvalloituksen, ja Peikko on toimittanut niitä asiakkaille noin kolme miljoona kappaletta. Peikon HPKM®-pilarikenkää käytetään maailmalla 47 eri maassa.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös palkeille! BECO®-palkkikengillä tehdään momenttijäykkiä runkoliitoksia elementtipalkeista pilareihin. BECOn myötä vanhat, oikean ja vasemman ”jalan” kengät korvautuivat unisex-mallilla. Sama palkkikenkä käy palkin jokaiseen nurkkaan!

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös seinäelementteihin. SUMO®-seinäkengät ovat seinäelementtien vetoliitoksia varten, ja ne toimivat yhtä tehokkaasti myös vaakatasossa olevissa liitoksissa! SUMO®-seinäkengät soveltuvat mainiosti erilaisiin liitoksiin aina tehdashalleista parvekkeisiin.

Ota yhteyttä

Kimmo Varvikko

Kimmo Varvikko

Liiketoimintapäällikkö

Elementtitehtaat

Mobiili 040 548 2311
kimmo.varvikko@peikko.com

Sampsa Taitto

Sampsa Taitto

Liiketoimintapäällikkö, rakennusliikkeet

Lounais-Suomi, pk-seutu, Länsi-Uusimaa

Mobiili 040 751 8073
sampsa.taitto@peikko.com

Ville Saarinen

Ville Saarinen

Myyntiedustaja

Päijät-Häme ja Kaakkois-Suomi

Mobiili 040 767 7340
ville.saarinen@peikko.com

Toni Metsi

Toni Metsi

Myyntipäällikkö

Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

Mobiili 044 712 3530
toni.metsi@peikko.com

Jussi Happonen

Jussi Happonen

Myyntipäällikkö

Itä- ja Keski-Suomi

Mobiili 040 712 3424
jussi.happonen@peikko.com

 

 

Samuel Kantonen

Samuel Kantonen

Myyntipäällikkö

Pohjanmaa ja Pirkanmaa

Mobiili 044 545 7052
samuel.kantonen@peikko.com

Matti Vinberg

Matti Vinberg

Asiakaspalveluinsinööri

Pulttiliitokset, raudoitusjatkokset ja DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3417
matti.vinberg@peikko.com