Peikon Pilariliitosten 30. Juhlavuosi

Viimeisen 30 vuoden aikana Peikon pilarikenkäliitokset ovat määrittäneet rakennustapaa. Peikon perustajan, Jalo Paanasen, aloitteesta syntyi jo 1980-luvun puolella tuotekehitysprojekti, jossa mietittiin ”Mitäs jos käytettäisiinkin pultattavaa liitosta holkkiperustuksen sijaan?”

Kehitystyön tuloksena Peikko lanseerasi elementtipilreiden pulttiliitoksen markkinoille. Vastaanotto oli upea, vaikkakin rakennusala oli tuolloin melko konservatiivinen. Asennuksessa syntyvä etu oli merkittävä. Nykyään Peikko ja pilariliitokset ovat jo käsite – asiakkaamme maailmalla sanovat, että on olemassa perinteinen rakennustapa, ja sitten on Peikon tapa.

On olemassa perinteinen rakennustapa.
Ja sitten on Peikon tapa.

Pilariliitokset Peikon tavalla

Katso miten Peikon nykyaikainen liitostapa helpottaa työtä koko rakennusketjussa. Standardoitujen tuotteiden ansiosta rakentaminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

Lue lisää

Pilariliitosten historia

Miten Peikon maailmanlaajuinen menestystarina pilariliitosten parissa syntyi? Lyhyt historiakatsaus avaa liitosten merkitystä rakennusalalle, ja esittelee tärkeimpiä virstanpylväitä matkan varrelta.

Lue lisää

Suunnittelun vapaus

Katso mallia referensseistämme, niin näet minkälaisia kohteita pilariliitoksillamme on maailmalla toteutettu. Käyttämällä suunnittelussa Peikko Designer®-mitoitusohjelmaa ja muita suunnittelutyökalujamme, voit helposti hyödyntää pilariliitosten mahdollisuudet.

Lue lisää

BOLDA® - pilariliitosten tulevaisuus

Peikon pilariliitostuoteperheen uusin tulokas, BOLDA®-pilarikenkä, on maailman ainoa ETA-hyväksynnän saanut, raskaiden kuormien pilarikenkä. BOLDA® avaa uusia mahdollisuuksia suurten teollisuus- ja hallirakenteiden suunnitteluun.

Lue lisää

Kiertotalous

Haluatko tietää kuinka pilariliitokset mahdollistavat kiertotalousperiaatteen mukaiset ratkaisut? Elementtipilarit voi nyt suunnitella uudelleenkäytet...

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ville Saarinen

Ville Saarinen

Myyntipäällikkö

Uusimaa, Kymenlaakso ja Häme. Lisäksi rakennusliikkeet Varsinais-Suomi.

Mobiili 040 767 7340
[email protected]

Jussi Happonen

Jussi Happonen

Myyntipäällikkö

Keski-Suomi, Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi

Mobiili 040 712 3424
[email protected]

Samuel Kantonen

Samuel Kantonen

Myyntipäällikkö

Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Satakunta ja Pirkanmaa. Lisäksi elementtitehtaat Varsinais-Suomi.

Mobiili 044 545 7052
[email protected]

Matti Vinberg

Matti Vinberg

Vanhempi rakennesuunnittelija

DELTABEAM® ja ontelolaattakannakkeet

Mobiili 040 712 3417
[email protected]