Pilariliitosten tulevaisuus

30 vuotta sitten kehitimme kompaktin ja kestävän ratkaisun, joka teki pilareiden pystyttämisestä nopeampaa, turvallisempaa sekä tehokkaampaa. Nyt olemme tehneet sen taas - BOLDA® on pienikokoisempi, mutta suorituskykyisempi ja suunniteltu paremmin käyttötarkoituksen mukaisesti.

BOLDA® on nykypäivän – ja tulevaisuuden – elementtirakentamisen vaatimuksiin suunniteltu pilarikenkä. Peikko määrittää pelin hengen jälleen kerran.

Rakenna kevyemmin ja kestävämmin

BOLDA®-pilarikengissä yhdistyvät kestävyys sekä kompakti koko. Niiden kuormankestävyys on suurempi, minkä ansiosta suunnittelijat, rakentajat ja elementtien valmistajat voivat käyttää pienempiä rakennepoikkileikkauksia ja vähentää kustannuksia. Se mahdollistaa suurempien ja korkeampien rakennusten toteuttamisen entistä paremmin. 

BOLDA®-pilarikenkien avulla se onnistuu turvallisesti ja luotettavasti. BOLDA® tarjoaa n. 24% pienempien pilaripoikkileikkauksien käyttömahdollisuuden vähentäen samalla materiaalikäyttöä ja kasvattaen rakennuksen hyödyllistä käyttötilaa sekä pinta-alaa. Se helpottaa myös elementtien kuljettamista sekä käsittelyä. Edellä mainittujen seikkojen ansiosta CO2-päästöt ovat pienemmät, ja betonirakenteiden kilpailukyky on entistä parempi.

Todistetusti luotettava

BOLDA®-pilarikenkä on alan johtava tuote. Se on maailman ainoa ETA-arvioinnin omaava, ja sen perusteella CE-merkitty, suuren kuormituskestävyyden pilarikenkä. Jos yhtään tunnet Peikkoa, niin tiedät, että olemme testanneet sitä kunnes olemme täysin varmoja, että se on turvallinen ja kestävä käyttää.

Olemme testanneet sitä äärirajoille saakka. Testasimme BOLDA®-pilarikenkäliitokset aina murtotilaan saakka osoittaaksemme kuinka turvallinen, kestävä ja suorituskykyinen BOLDA® on. Teimme myös vaativat polttokokeet BOLDA®-pilarikenkäliitoksille osoittaaksemme sen, että liitokset ovat suorituskykyisiä ja palonkestäviä. Testit osoittivat ja vahvistivat sen, että BOLDA®-pilarikenkien suorituskyky on erinomainen kaikissa käyttötarkoituksissa ja -olosuhteissa.

BOLDA® on todellakin pilariliitosten tulevaisuus.

Järjestelmän komponentit

Peikon pilariliitosjärjestelmä soveltuu erinomaisesti pilareihin, seiniin ja palkkeihin tehtäviin liitoksiin. Ne ovat enemmän kuin osiensa summa, ja niiden avulla syntyy lujia ja kestäviä liitoksia. Asennusaikaista tuentaa ei tarvita työmaalla, koska liitokset kestävät suuriakin asennusaikaisia kuormia ja rasituksia. 

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

BOLDA® on Peikon suurin ja kaunein pilarikenkä, joka mahdollistaa pienemmät poikkileikkausmitat ja suuremmat kuormat. ETA-arvioinnissa BOLDA®-pilarikengän rajoja etsittiin taivutus-, leikkaus- ja palomitoituskokeilla, joten kaikki rakennushankkeen osapuolet suunnittelijasta lähtien voivat olla varmoja sen kestävyydestä ja turvallisesta käytöstä.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Edistyksellinen rakenne oli iso askel kohti lujempia ja kompaktimpia liitoksia. HPKM® aloitti pilarikenkäliitoksen maailmanvalloituksen, ja Peikko on toimittanut niitä asiakkaille noin kolme miljoona kappaletta. Peikon HPKM®-pilarikenkää käytetään maailmalla 47 eri maassa.

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös palkeille! BECO®-palkkikengillä tehdään momenttijäykkiä runkoliitoksia elementtipalkeista pilareihin. BECOn myötä vanhat, oikean ja vasemman ”jalan” kengät korvautuivat unisex-mallilla. Sama palkkikenkä käy palkin jokaiseen nurkkaan!

Liikuta kuvaa kursorilla tai nuolinäppäimillä.

Meillä on pulttiliitoksia myös seinäelementteihin. SUMO®-seinäkengät ovat seinäelementtien vetoliitoksia varten, ja ne toimivat yhtä tehokkaasti myös vaakatasossa olevissa liitoksissa! SUMO®-seinäkengät soveltuvat mainiosti erilaisiin liitoksiin aina tehdashalleista parvekkeisiin.

Ota yhteyttä

Ville Saarinen

Ville Saarinen

Myyntipäällikkö

Uusimaa, Kymenlaakso ja Häme. Lisäksi rakennusliikkeet Varsinais-Suomi.

Mobiili 040 767 7340
[email protected]

Jussi Happonen

Jussi Happonen

Myyntipäällikkö

Keski-Suomi, Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi

Mobiili 040 712 3424
[email protected]

Samuel Kantonen

Samuel Kantonen

Myyntipäällikkö

Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Satakunta ja Pirkanmaa. Lisäksi elementtitehtaat Varsinais-Suomi.

Mobiili 044 545 7052
[email protected]

Matti Vinberg

Matti Vinberg

Vanhempi rakennesuunnittelija

DELTABEAM® ja ontelolaattakannakkeet

Mobiili 040 712 3417
[email protected]