Uusi WILJA®-nostoankkuri parantaa nostoturvallisuutta

CE-merkittyjä WILJA®-nostoankkureita käytetään sandwich-elementtien nostamisen ja kuljettamiseen. WILJA®-nostoankkuri on suunniteltu sandwich-elementtien nostoon ja kuljetukseen, ja sillä on viisi eri kuormaluokkaa, jotka soveltuvat useille eristepaksuuksille. Parannetuin ominaisuuksin varustetut WILJA®-nostoankkurit korvaavat PNLF-nostolenkit.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut WILJA®-nostoankkurit valetaan pysyvästi sandwich-elementin sisä- ja ulkokuoreen, ja tartunta perustuu WILJA®n omiin ankkurointiharjoihin. Nostoraksit voidaan kiinnittää suoraan WILJA®-ankkureihin, eli erityisiä nostolukkoja ei tarvita. CE-merkityt WILJA®-ankkurit on kattavasti testattu sekä teräsmurtoa vastaan että valettuna betoniin. Ne täyttävät alan viimeisintä kehitystä edustavien Konedirektiivin 2006/42/EY ja saksalaisen normi VDI BV-BS 6205 vaatimukset. 

Tuoteuudistuksen taustalla ovat vuosien varrella kasvaneet seinien eristepaksuudet ja muuttuneet laskentatavat. Suunnittelijoiden, elementtivalmistajien sekä rakennusliikkeiden käyttöön on tuotettu erittäin kattava tekninen käyttöohje, joka ottaa kantaa:

  • yksittäisen insertin tarkempaan laskentaan
  • aukkojen ylityksiin
  • elementtien työmaakäsittelyyn

Parannetuin ominaisuuksin varustetut WILJA®-nostoankkurit yhdessä uusien suunnitteluohjeiden kanssa helpottavat sopivan nostoankkurin valintaa.

Perinpohjaiset tuotetiedot WILJA®-nostoankkurien ominaisuuksista, kestävyyksistä sekä vaadituista käyttöolosuhteista löytyvät teknisestä käyttöohjeestamme. Nostotyyppi tulee ottaa huomioon tuotetta valittaessa, sillä kapasiteetit ovat muuttuneet PNLF-nostolenkkeihin verrattuna.

Tutustu tarkemmin WILJA®-nostoankkureihin >