Peikko tuo markkinoille uuden, kustannustehokkaan betonilattioiden liikuntasauman: TERA Joint Lite

1990-luvulla markkinoille tuodun LS-liikuntasaumatuoteperheen ja vuonna 2007 menestyksellä lanseeratun maailmanluokan TERA Joint –liikuntasauman kumppaniksi Peikko lanseeraa Euroopan rakennusmarkkinoille uuden, kustannustehokkaan liikuntasauman: TERA Joint Lite.

TERA Joint Lite liikuntasauma soveltuu kohteisiin joissa vaaditaan sauman korkeaa laatua ja nopeaa asentamista mutta joissa sauman mittatarkkuus- ja suorituskykyvaatimukset ovat kuitenkin pienemmät – kun verrataan niitä ominaisuuksia joita Peikon tuoteperheen lippulaiva TERA Joint tarjoaa. Liikuntasaumat valmistetaan uudessa, tehokkaassa tuotantosolussa ja tuotteen rakenne sekä valmistusmenetelmät varmistavat sen markkinoiden kustannustehokkaimmaksi liikuntasaumaksi.

“Olemme erittäin ylpeitä tästä uudesta, kustannustehokkaasta tuotteesta. Tällä hetkellä markkinoilla on nimenomaan imua tuotteille jotka ovat kustannuksiltaan edullisia mutta tarjoavat silti riittävät tekniset omaisuudet. Olemme myös iloisia siitä että ensimmäinen TERA Joint Lite -projekti on jo toimitusvaiheessa saksalaiselle rakennustyömaalle. Tuotteen valmistus on aloitettu Peikon Lahden tehtaalla ja kesän jälkeen tuotantoa tehdään Lahden lisäksi myös Peikon Slovakian yksikössä.” kertoo Raimo Lehtinen, Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Raimo Lehtinen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, Tel. + 358 40 5209260
Trent Davis, Director, Flooring Products, Peikko Group Oy, Tel. + 44 778 9004536

Peikko on liittopalkkeihin ja betonirakenteiden kiinnitystekniikkaan keskittyvä perheyhtiö. Peikko Group Oy:llä on tytäryhtiöt Alankomaissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Kanadassa, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Puolassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa, Suomessa, Sveitsissä, Tanskassa, Tšekissä, Turkissa, Venäjällä, Virossa, Ukrainassa sekä Yhdistyneissä Arabiemiraateissa. Peikon tuotantolaitokset sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Liettuassa, Saudi Arabiassa, Saksassa, Slovakiassa sekä Suomessa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2008 oli 115 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 700 työntekijää. Lisätietoja www.peikko.com