Peikko Group jättänyt Suomen markkinaoikeudelle kieltohakemuksen Schöck Bauteile GmbH:n Suomen edustajan toiminnasta

Peikko Group Oy:n tytäryhtiö Peikko Finland Oy on 12.4.2013 jättänyt Suomen markkinaoikeudelle kieltohakemuksen koskien sopimatonta menettelyä elinkeinotoiminnassa. Asia liittyy Peikon NIRO-ulokeparvekekannakkeeseen ja saksalaisen Schöck Bauteile GmbH:n Suomen edustajan Linterm Oy:n kyseisestä Peikko NIRO -tuotteesta asiakkaille kertomaan valheelliseen informaation. 

Peikko on viimeisen vuoden aikana käynyt useita keskusteluja Schöck Bauteile GmbH:n edustajien kanssa, jotta valheellisen ja harhaanjohtavan  informaation välittäminen markkinoille Peikon tuotteesta loppuisi. 

”Valitettavasti olemme joutuneet tilanteeseen, jossa päätöksiä on haettava oikeusteitse. Schöck Bauteile GmbH:n edustajien markkinoilla esittämät väitteet siitä että Peikko NIRO ei olisi turvalinen tuote on ensimmäinen kerta Peikon lähes 50-vuotisessa historiassa, kun joku ulkopuolinen taho kyseenalaistaa Peikon tuotteen luotettavuuden. ” toteaa Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen. 

 

Lisätietoja:
Topi Paananen, toimitusjohtaja, Peikko Group Oy, GSM 050 384 3001,
sähköposti:  [email protected] 

Jakelu:
Keskeinen media, Peikon internetsivut 

Peikko NIRO -ulokeparvekekannake
Peikko NIRO-ulokeparvekekannate on eristetty raudoite-elementti ulokeparvekkeiden kiinnitykseen. Sillä on Suomessa Suomen Betoniyhdistys ry:n myöntämä varmennettu käyttöseloste ja sen käyttöikäominaisuudet on testattu VTT:n suorittamissa kuormituskokeissa. Peikko NIRO: tuotetieto, animaatio, kuvia 

Peikko Group lyhyesti:
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa ja tuotantoa 9 maassa ympäri maailmaa. Peikon liikevaihto vuonna 2012 oli 113 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 900 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.