Lupaamme kautta kiven ja kannon, että palvelulupauksemme pitää

Kirjoittaja Heikki Jäämaa

March, 26, 2021

”Varastot minimiin, maksuehdot asiakkaille lyhyiksi ja maksuehdot toimittajille pitkiksi.” Tälläisiä vaatimuksia esitetään aika ajoin konsulttien toimesta. Lisää käyttöpääomaa.


Peikolla on ollut aina järki kädessä keskusteltaessa varastojen arvoista. Meillä on käsitetty se tosiasia, että se myy kenellä on tavaraa. Muistan edellisessä työssäni tilanteen, jossa asiakas soitti ja kyseli jonkin mitallistetun puutavaran hintaa. Kerroin hinnan. Asiakas totesi sen olevan kallista ja, että kilpailija myy tavaran halvemmalla. Kehotin häntä ostamaan sen kilpailijalta, mutta heillä ei ollutkaan tavaraa - ainoastaan halpa hinta.

Me Peikolla pyrimme aina siihen, että varastoitavia tuotteita on riittävästi varastossa asiakkaidemme nopeita tarpeita varten. Mahdolliset puutteet ovatkin johtuneet lähinnä konerikoista tai materiaalien haastavasta saatavuudesta. Yleisesti voidaan todeta, että meillä on erinomaiset varastoitavien tuotteiden saldot, osaava ja tehokas keräily sekä toimiva lähettämö. Useimmiten asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet jo seuraavana päivänä toimitettuina joko varastoon tai suoraan työmaalle.

Projektitoimitusten osalta olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin ja toiveisiin toimitusajoista, sillä olemme jakaneet myynnin ja projektinhallinnan tehtävät eri henkilöille, jotka paneutuvat huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

Me peikkolaiset olemme ylpeitä palveluhalustamme ja -kyvystämme. Haluamme olla parhaita alallamme.


LUE LISÄÄ:
Peikko ja Tavarataksi yhteistyöhön - lisää autoja suoratoimituksiin asiakkaille 
Peikolle uusi tehdas rst-tuotteiden valmistukseen 

Heikki Jäämaa

Myyntijohtaja

Peikko Finland Oy

Share
Comments Write a comment
Fill out this field
Invalid email address
Fill out this field
Post
No comments yet
Takaisin artikkeleihin