Vahva runko koostuu kestävistä ja muuntautumiskykyisistä tuotteista

Runkorakentamisessa tärkeää on vahvuus, kantavuus, pitävyys sekä muuntautumiskykyisyys. Rungon pystyttämisen tulee olla helppoa, ja sen kantokykyyn pitää voida luottaa.

Pilareilta, palkeilta, konsoleilta ja laattakannakkeilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Peikon runkoratkaisu koostuu yhteensopivista tuotteista, joiden suorituskyvyt on todennettu laajoilla testeillä ja hyväksynnöillä. Rungon suunnittelu valmiiksi tuotteistetuilla ratkaisuilla on vaivatonta. Asennuksen helppous mahdollistaa rungon nopean pystyttämisen, mikä näkyy silkkana säästönä niin ajallisesti kuin rahallisestikin.

ATLANT®-liittopilarit – vahvuutta rakentamiseen

Valmiiksi tuotteistetuilla ATLANT®-tuoteperheellä saat helposti liittopilarin edut hankkeeseesi. Ne mahdollistavat erilaiset arkkitehtoniset ratkaisut ja avoimet, valoisat tilat. Poikkeuksellisen vahvuuden ansiosta voit säilyttää saman poikkileikkauksen koon kaikissa kerroksissa. Näin saat suunnitteluun joustavuutta rakenteen kantavuudesta tinkimättä.

ATLANT® Strong koostuu teräsputkesta, betonista ja umpinaisesta teräsytimestä. ATLANT® Strongilla on suurin kuormankesto, ja ne ovat hoikempia kuin muut vastaavan kapasiteetin pilarit.

DELTABEAM® Green – muuntautumiskykyä rakentamiseen

Kierrätetystä teräksestä valmistettavat DELTABEAM® Green -liittopalkit mahdollistavat pitkät jännevälit, joilla lisätään rakennuksen elinkaarta muuntojoustavien tilojen ansiosta. Matalat välipohjat myös pienentävät rakennuksen ylläpitokuluja.

DELTABEAM® Green on sekä kustannustehokas että ympäristön huomioiva valinta, sillä sen hiilijalanjälki on puolet pienempi tavanomaiseen teräspalkkiin verrattuna. DELTABEAM® Greenillä saat lisäarvoa koko rakennusprosessille, tulevien sukupolvien hyödyksi.

PCs®-konsoli – pitävyyttä rakentamiseen

PCs®-konsolien avulla selviät tukalistakin kuormansiirtotarpeista niiden suuren kapasiteetin avulla. Lisäksi konsoleilla on vääntökestävyyttä teräs- ja liittopalkkien kanssa. Siksi ne pitävät pintansa erilaisissa rakennuskohteissa ja täyttävät vaativatkin kiinnitystarpeet.

PCs®-konsolin rakenteen ansiosta niitä voidaan säätää ja siirtää tarpeen mukaan pilarin valuosaan nähden. Kun konsolilevy on kiinnitetty pulteilla pilarilevyyn, se on käyttövalmis ilman kiilausta tai hitsausta.

PETRA® Green -laattakannake – kestävyyttä rakentamiseen

Uusi, vähähiilisempi PETRA® Green sopii erinomaisesti ympäristöviisaan rakennuksen runkoon. Sen tekniset ominaisuudet vastaavat täysin PETRA®-laattakannaketta hiilijalanjäljen ollessa tavallista pienempi.

PETRA® Green soveltuu ontelolaattavälipohjien aukottamiseen niin pienemmissä projekteissa kuin suurissa tornitaloissa. PETRA® Green kantaa kuormia asennus- ja normaalikäytön lisäksi myös jopa 1,5 tunnin palotilanteissa. Se on kestävyyttä arvostavan ammattilaisen valinta!

Pyydä meiltä tarjous kohteeseesi

Juuso Salonen

Juuso Salonen

Liiketoimintapäällikkö, DELTABEAM®

Mobiili 040 712 3451
[email protected]

Esa Hynninen

Esa Hynninen

Myyntipäällikkö

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3444
[email protected]

Vuokko Pussinen

Vuokko Pussinen

Myyntipäällikkö

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 503 8677
[email protected]

Iida Syrjäkylä

Iida Syrjäkylä

Myynnin asiantuntija

DELTABEAM® ja DELTABEAM® Frame

Mobiili 040 712 3696
[email protected]