Pilariliitokset

Suunnittele ja mitoita Peikon pilarikengät ja ankkuripultit pilarielementin liitokseen tai Peikon ankkuripultit teräspilarin perustusliitokseen.

Pilariliitos-moduli mitoittaa pilarikenkäliitoksen kapasiteetin annetuille kuormitustapauksille. Ohjelma laskee kuormitus- ja jännitystilanteet pulttiliitoksissa pilareiden ja perustusten välillä. Syötä haluamasi määrä kuormitustapauksia suoraan ohjelmaan tai liitä ne Excelistä ja luo valmiista ratkaisusta 2D AutoCAD-piirustus.

Kirjaudu sisään ja lataa

Suunnittelumahdollisuudet

Pilariliitos-moduli mahdollistaa ankkuripulttien, pilarikenkien ja lisäraudoituksen mitoituksen useilla kuormitustapauksilla kaikille murtotavoille.

Suunniteltu rakenne ja kapasiteettitulokset sekä määräävät kuormitustapaukset näkyvät kuvaajissa, taulukoissa sekä tulostettavissa asiakirjoissa.

Tulokset ja raportointi

Pilariliitos-moduli luo laskentaraportin joka sisältää tarkat rakennelaskelmat, tiedot pulttien lisäraudotteista sekä tilauskoodin ankkuripulttien asennuskehikolle.

Voit tehdä laskelmat ETAn , EN Eurokoodiin kansalliset liitteet huomioiden sekä ACI 318:n mukaisesti.

Kuvat

Muut Peikko Designer® -modulit

Kiinnityslevyt

Valitse ja laske Peikon kiinnityslevyt joko vakiokokoisina tai suunnittele rakenteeseesi sopivat erikoismittaiset kiinnityslevyt.

Lävistysraudoitus­järjestelmä

Suunnittele lävistysraudoitusjärjestelmä tasapaksuille laatoille, maanvaraisille laatoille ja anturoille.

DELTABEAM SELECT

Tarkista minkälainen DELTABEAM®-profiili sopii välipohjaasi.